Zanimljivosti

Šta to Jelisaveta Orašanin ima protiv brushaltera? Pogledajte kako je izašla na kafu! (FOTO)

Glumica je iz Pariza, gde trenutno boravi, podelila niz fotografija, ali je jedna posebno privukla pažnju njenih fanova, ali i ostalih pratilaca na Instagramu.

03.10.2022 15:39

Šta to Jelisaveta Orašanin ima protiv brushaltera? Pogledajte kako je izašla na kafu! (FOTO)
FOTO: ATA images

Glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin, boravila je u Parizu gde je posetila i uslikala mnoge znamenitosti ovog grada, pa ih je objavila u svojim pričama na Instagramu. Pauzu u šetnji iskoristila je da predahne i osveži se. 

Kombinacija u kojoj je pozirala za popularnu društvenu mrežu dok je ispijala kafu, oduševila je mnoge fanove tako da nisu ostali bez komentara na glumičin izgled. Ona je ponela izbledele zvonaste farmerice visokog struka koje je uparila uz sivi sako i patike. Ipak ono što je bilo ispod sakoa pojedincima je zagolicalo maštu.

Jelisaveta se opredelila za braon bluzu koja se vezuje u predelu grudi, a otkriva njen ravan stomak. Ono što je, međutim, još jasno jeste da ona ispod majice ne nosi brushalter. Prorez na dubokom dekolteu omogućio je slučajnim prolaznicima, kao i pratiocima na Instagramu, da uživaju u pogledu. Osim toga, ona je pustila dugu kosu da joj pada preko ramena, a ceo stajling zaokružila je naočarima za sunce. 

- Jedinstevna -

- Njami -

- Jelisaveta, prelepa si -

- Najlepša - ređali su se komentari na popularnoj društvenoj mreži. 

Teodosićeva je, inače, pre nedelju dana s kolegama sa klase izašla u kafanu gde je vidno uživala. Njena fotografija sa tog događaja je dobila na hiljade sviđanja za svega nekoliko dana, a smajliji u vidu srca i poljubaca su prevlavili Jelisavetin Instagram. Glumica voli da se oblači izazovno, pojedini bi rekli i provakitvno, negujući svoj stil, pa i ovog puta ponela belu bluzu koja se vezuje ispod grudi i otkriva go stomak. Za donji deo odeće opredelila se za crnu suknju neobičnog kroja. Suknja je bili kratka, a sa strane je imala nešto nalik tregerima koji vise i najviše podsećaju na haltere koji se nose uz donji veš.

Kako se vama dopadaju ovakve smele Jelisavetine kombinacije i da li biste ponele i vi nešto slično?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)