Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SANJI VUČIĆ? Na novim fotografijama više je niko ne prepoznaje, kako se vama ovo dopada? (FOTO)

Posle raspada grupe Hjurikejn Vučićeva je pokušala da potpuno novim stajlingom privuče pažnju na svoj singl, međutim, možda je izazvala upravo suprotnu reakciju.

04.10.2022 09:10

ŠTA SE DESILO SANJI VUČIĆ? Na novim fotografijama više je niko ne prepoznaje, kako se vama ovo dopada? (FOTO)
FOTO: ST/N. Pančić

Atraktivan sastav Hjurikejn, koji su činile Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, nastupao je sve do 14. septembra, do kada su atraktivne devojke žarile i palile čitavim regionom i mnoge ostavljale bez daha, međutim, posle 5 godina postojanja, ugovor grupe je istekao, te su one nastavile solo karijere.  

Vučićeva (29) je tim povodom za medije izjavila da su ženske grupe tipične za mlađe generacije, a da su sve one već ušle u neke ozbiljnije godine, zbog čega su i rešile da u šou-biznisu nastave samostalno. Sanja je tako prva "izbacila" singl “Omađijan”, a sudeći po komentarima, zadovoljna je kako je on prošao.  

- Društvo, hvala na velikoj podršci koju ste mi pružili i što je skoro 5 miliona vas već poslušalo pesmu “Omađijan” - napisla je Sanja na Instagramu.

Međutim, ona je fanove iznenadila, možda čak i neprijatno, jer se nije pojavila u svom prepoznatljivom izdanju. Naime, dugu ravnu crnu kosu zamenila je kratkom plavom i pozirala za Instagram promovišući novu pesmu. Njeni pratioci su se zapitali da li je u pitanju perika ili je pevačica rešila da toliko drastično promeni izgled, složivši se da joj i "ne stoji najbolje da bude plavuša".

Sanja je, inače, pozirala u crnoj majici i u upečatljivim čizmama preko kolena koje su na pertlanje. 

Iako je pokupila dosta simpatija, nisu izostali ni komentari šoka u kojima su njeni pratioci istakli da su je ipak navikli da bude crnka. Bilo je i onih koji su naveli da nije svaka promena obavezno i u dobrom smeru.

Inače, pevačica je samo nekoliko dana ranije objavila 2 fotografije gde ima svoju dugu, crnu kosu i prepoznatljivu jaku šminkuOna je pozirala u sportskom brushalteru i u donjem vešu, preko kog je navukla crne, najlon čarape. Stil je začinila oversajz kožnim sakoom.

Fanovima se izgleda veoma svidela ta smela pevačicina kombinacija.

- Legenda kaže da će Sanja da postavi fotku svaki put kad “Omađijan” dobije novih milion pregleda -

- Bombetina -

- Auuuu kakva ribetina -

- Boginja -

- Zadala svima domaći zadatak - glasili su samo neki od komentara na njenom Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Aleksa

04.10.2022 03:46

‘Hjurikejn’ ?!?

Olala

04.10.2022 06:13

Antipaticna je skroz zgodna jeste ali faca skroz blentava,pogled neke izgubljene osobe...nece daleko dogurati za par godina spas joj je rijaliti.