Zanimljivosti

JEZIVA SCENA KIM KARDAŠIJAN! Šta joj se desilo: Fanovi u šoku! (FOTO)

Najpoznatija starleta na svetu neprijatno je iznenadila fanove širom sveta nakon što su u medijima osvanule njene najnovije fotografije.

21.09.2022 20:00

JEZIVA SCENA KIM KARDAŠIJAN! Šta joj se desilo: Fanovi u šoku! (FOTO)
Printscreen/Instagram/kimkardashian

Mnoge žene pate za tim da budu mršave. Ma koliko godina imale one smatraju da je manjak kilograma uvek poželjnija opcija, ma u kom da su životnom dobu. Sličnog su stava i sa mnoge VIP ličnosti, a samo jedna od njih je i najpoznatija svetska strarleta, Kim Kardašijan.

Kim i Kortni Kardašijan nisu bili te sreće da dobiju visinu poput njihove sestre Kloi, ili bar Kendal i Kajli. Omalene Kardašijanke zato se uvek iz petnih žila trude da budu što vitkije. Kada je i Kloi dovela liniju u željenu formu, to nimalo nije prošlo neprimećeno.

Kim je, s druge strane, uvek isticala obline u prvi plan, pa su njene veće grudi, tanan struk, široki kukovi i pozamašna zadnjica uvek bili njeni glavni aduti. Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama koje su se društvemim mrežama proširile poput lavine, to više nije tako. 

Posle razlaza sa bivšim dečkom Pitom Dejvisonom Kim je drastično smršala, a to je iznenadilo sve njene fanove budući nisu navikli da tako izgleda. Odmah su napravili montažu od dve fotografije - jedne koja je nastala 2017. godine i jedne koja je nastala nedavno. Na nekadašnjoj fotorafiji starleta je nasmejana, dok je u prvom planu njeno poprsje, koje izviruje iz dekoltea, kao i plava, izblajhana kosa. Ona je nosila mini haljinu na bretele koja se presijavala. Naravno, na sebi nije imala brushalter.

S druge strane, Kim je na fotografiji desno po mišljenju mnogih izveštačenog osmeha i vidno mršavija. Izgleda kao polovina same sebe s prethodne fotografije, a mnogima su u oči upale njene grudi, tačnije njihovo odsustvo. Ona pozira u srebrnoj haljini bez brushaltera i vidno manjih oblina, što je maltene naljutilo njene fanove.

- Ovo je neko ko je opsednut izgledom. Kim zna da je mnogo smršala, na starim snimcima uvek bi pitala da li joj ruke izgledaju mršavo! Kladim se da joj je ovo cilj! -

- Da li neko uzima „novu holivudsku pilulu za dijetu“?! Samo kažem -

- Više mi se sviđa stara slika levo -

- Promena je dramatična! -

- Ne sviđa mi se njeno izdanje iz 2022. -

- Vauuuu, ona je toliko mršavija u odnosu na 2017. kada je već uveliko smršala -

- Prelepa je, ali mislim da je njena posebnost bila da predstavlja žene sa oblinama, a sada je suviše sićušna, ranije je izgleda bolje -

- Mnogo se priča o tome da su Kim i Kloi uradile operaciju smanjivanja želuca i verujem u to. Ali Kim uvek izgleda prelepo, bez obzira na težinu - samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)