Zanimljivosti

MEGAPOPULARNA, A NEPREPOZNATLJIVA: Čik pogodite ko je ovo? (FOTO)

Rijaliti zvezda je postala plavuša, a sada je izbelela i obrve i odrekla se prepoznatljive šminke, tako da je jedino obeležje po kome je mnogi prepoznaju jedino gola zadnjica koju je izbacila iz farmerki na naslovnici septembarskog izdanja Intervju magazina.

06.09.2022 17:30

MEGAPOPULARNA, A NEPREPOZNATLJIVA: Čik pogodite ko je ovo? (FOTO)
instagram-printscreen-kimkardashian

Da li prepoznajete ko je na fotografiji, pošto je to mnogima jedva pošlo za rukom? U pitanju je najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan. Svi se pitaju gde je nestala njena duga ravna crna kosa, taman ten, izražene crne obrve i guste trepavice. Izostala je i velika količina šminke, pogotovo na očima, bez koje ne izlazi ni iz kreveta, kao i naglašene konture. Da nema prepoznatljive zadnjice i to na prvoj fotografiji, možda bi prošla kao jedna od dvojnica Lejdi Gage.

Kim je pozirala za septembarsko izdanje Intervju magazina. Tačnije 8 godina posle njene kultne gole naslovnice u Paper magazinu, ona će osvanuti maltene cele gole zadnjice vidno izbačene iz farmerki i to u Inrevju magazinu. Starleta predstavlja “Američki san” u septembarskom izdanju i to u odeći koju potpisuje Bottega Veneta, ili onome što od odeće visi sa nje, budući da je smaknuto.

 

 

- Tim mi je predočio šta žele od mene, a ja sam bila u fazonu: “Sviđa mi se, pa hajde da to i uradimo!” - otrkila je starleta.

- Osećam se drugačije sada. Mislim da se plavuše više zabavljaju - odgovorila je ona glavnom uredniku intervjua Melu Otenbergu na pitanje zašto je sada prešla u klan plavuša, a preneo portal Page six.

Kim je na snimanju ponela i donji veš na kome je odštampana američka zastava, crveni bodi od Norme Kamali, crnu Gucci ogrlicu sa šiljcima, kao i crnu kožnu jaknu koju potpisuje Saint Laurent, a tu je i klasičnom bela majica bez rukava sa širokim farmerkama, a oba su potpisa Bottega Veneta.

instagram-printscreen-kimkardashian

Kim Kardašijan

Ona se u intevrjuu osvrnula i na svoje izdanje na Met Gala 2021. kao i na svoju liniju Skin.

- Verujem sebi u smislu, znam šta izgleda dobro i znam zbog čega se osećam zaista neprijatno. Ali, s vremena na vreme, neko bi mi rekao: „Veruj mi. Ovo izgleda dobro", pa bih ga poslušala -

- Ponekad ispadne dobro, a ponekad ne. Jednostavno morate da se nosite sa tim. Nije tako ozbiljno. Veoma mi je stalo, ali takođe ne mogu da dozvolim da me to "pojede". Ponekad su loši uglovi, loše osvetljenje. Ne možete sve to kontrolisati, ali treba iskoristiti uvek šansu - ispričala je ona u intervjuu.

Kako se vama dopada Kim izbajhane kose i izbeljneih obrva bez mnogo šminke?

instagram-printscreen-kimkardashian

Poziranje Kim Kardašijan

BONUS VIDEO:

Komentari (0)