Zanimljivosti

RIJALITI SE NASTAVLJA: Raskinuli Kim i Pit, a razlog je sve iznenadio!

Iako su im mnogi predviđali zajednički život, brak i decu, poznati par se naprasno rastao.

06.08.2022 10:00

RIJALITI SE NASTAVLJA: Raskinuli Kim i Pit, a razlog je sve iznenadio!
AP - Jose Luis Magana

Od novembra 2021. godine pune novinske stupce i portale. Veza Kim Kardašijan (41) i Pita Dejvidsona (28) je svima bila veliko iznenađenje. Ipak, čini se da je njihovoj vezi došao kraj, a portal Srećna Republika otkriva i zašto su se starleta i njen mlađani dečko rastali.

Naime, kao i mnogi drugi slavni i zauzeti parovi, i kod njih je objašnjenje bilo to da nisu izdržali težinu veze na daljinu i da prosto nisu mogli da usaglase rasporede, piše portal Dejli Mejl. Pit je poslednjih nekoliko meseci snimao film u Australiji, dok je Kim bila zauzeta svojim razvodom, decom i brojnim poslovnim projektima. Hteli su oni da se usele zajedno u junu, posetila je ona njega u julu, proveli su se divno zajedno, a onda se svako vratio svojim putem, u surovu realnost.

Izvor blizak Pitu je potvrdio raskid njegove devetomesečne veze sa rijaliti zvezdom, dok je još jedan pouzdani izvor rekao sledeće o razlazu ovog para:

- Još ih veže ljubav i poštovanje, ali su uvideli da su im veza na daljinu i pretrpani rasporedi otežavali održavanje veze.

U međuvremenu, šale na račun oboje ne jenjavaju na društvenim mrežama. Kim je na Instagramu objavila fotografiju sa mlađom ćerkom Čikago, na kojoj obe nose naočare koje je dizajnirao Kanje Vest, starletin bivši suprug.

Budući da je slika okačena u vreme kada su i glasine krenule da kruže, mnogi spekulišu da Kim možda želi da se pomiri sa bivšim dragim. Ipak, takva nagađanja su ekspresno negirana i potvrda je stigla da bivši bračni par nastavlja sa procesom razvoda. To možda i nije baš zgodno za Kanjea, budući da mu je peti po redu advokat koga je angažovao u brakorazvodnoj parnici povukao punomoćje.

Što se Pita tiče, on je na Internetu postao pravi predmet podmseha, a razlog za to su njegove tetovaže posvećene njegovoj sada već bivšoj devojci, ali i njenoj deci. On je istetovirao njihove inicijale, rečenicu “Moja devojka je advokat” i reči “Jasmin i Aladin”, pritom aludirajući na želju Kim Kardašijan da postane advokat, kao njen otac, i na skeč u kojem su se prvi put poljubili, u kostimima princeze Jasmin i Aladina. Na društvenim mrežama ljudi se već uveliko šale da je, čuvši za raskid, čovek koji Pitu uklanja tetovaže već uplatio prvu ratu za svoju novu jahtu.

Ipak, kruže i glasine da Pit baš i nije bio srećan što je njegova nova devojka bila opsednuta mršavljenjem, te da mu je bilo tužno da gleda kako mrljavi hranu po tanjiru svaki put kada bi otišli na večeru ili na neku zabavu, piše portal San. Želeo je da se prosto opusti i uživa, ali izgleda da Kim smatra kako joj je vitko i zategnuto telo ipak veći prioritet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)