Zanimljivosti

KRALJICA ISKULIRALA MEGAN: Harijevoj ženi rođendan čestitali samo Vilijam i Čarls sa ženama!

Igrica toplo-hladno među zavađenim članovima britanske kraljevske porodice se nastavlja, a ovaj put u centru pažnje su kraljica Elizabeta II i vojvotkinja od Saseksa.

05.08.2022 11:00

KRALJICA ISKULIRALA MEGAN: Harijevoj ženi rođendan čestitali samo Vilijam i Čarls sa ženama!
Tanjug/AP

Taman kad pomislite kako su se izmirili i kako su se stišale strasti između kraljice i njenog outđenog unuka i njegove supruge, kraljevska porodica nas demantuje svojim postupcima. Ili, bolje reći, nedostatkom istih. Portal Srećna Republika vam otkriva najnoviji skandal koji je uzburkao britansku javnost.

Naime, na zvaničnim Instagram i Tviter nalozima kraljevske porodice ove godine nije objavljena nikakva rođendanska čestitka Megan Markl, koja je 4. avgusta napunila 41 godinu. Umesto toga, na njima su se pojavile fotografije princeze Ane u poseti Edinburgu.

Međutim, princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i princ Čarls i njegova supruga Kamila su na svojim zvaničnim platformama objavili skoro identične fotografije vojvotkinje, kako bi obeležili njen rođendan.

Na Instagram i Tviter nalozima vojvode i vojvotkinje od Kembridža objavljena je fotografija vojvotkinje od Saseksa, koju je pratila vrlo jednostavna čestitka:

- Želimo srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa!

Ubrzo nakon toga, princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola su objavili sličnu poruku i sliku slavljenice. Slike koje su odabrala oba para prikazuju samo Megan i na njima nema traga od njenog supruga, princa Harija, piše portal Dejli Mejl.

Da stvar bude čudnija, koliko prošle godine kraljica Elizabeta II je prva poželela vojvotkinji srećan 40. rođendan. Ipak, ove godine je usledio veliki muk, što znači da ćemo ipak morati da pričekamo kako bismo saznali nova dešavanja na relaciji London-Kalifornija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)