Zanimljivosti

PREKRŠENI SVI KRALJEVSKI PROTOKOLI: Princ Vilijam se grli sa "običnom" ženom (FOTO)

Vojvoda od Kembridža je bez ustezanja zagrlio plavušu pred punim stadionom “Vembli”. a vest o tome se svetom pronela brzinom munje.

02.08.2022 11:00

PREKRŠENI SVI KRALJEVSKI PROTOKOLI: Princ Vilijam se grli sa "običnom" ženom (FOTO)
Tanjug/AP

Nije tajna da je britanska kraljevska porodica veliki fan sporta. Svi njeni pripadnici su zdušno brodili domaću žensku fudbalsku reprezentaciju na putu do trofeja u finalu Evropskog prvenstva u fudbalu za žene 2022. godine.

Pobeda nad Nemačkom pred krcatim “Vemblijem” je obradovala celu naciju, ali izgleda da je princ Vilijam posebno ponosan na uspeh engleskih fudbalerki. Portal Srećna Republika vam otkriva kako je on čestitao damama njihovu veliku pobedu.

Naime, kapiten Engleske Lija Vilijamson otkrila je da je princ Vilijam inicirao njihov zagrljaj pre nego što joj je uručen trofej posle finala Evropskog prvenstva u fudbalu za žene 2022. godine na stadionu “Vembli”.

Vilijamsonova i njene saigračice iz tima, popularne “Lavice”, pobedile su žensku fudbalsku reprezentaciju Nemačke sa 2:1 i osvojile prestižni turnir. Ovo je bio značajan dan za ženski fudbal u Engleskoj, piše portal Dejli Mejl. Na pitanje o zagrljaju i šta joj je princ rekao, kapitenka Vilijamson je odgovorila sledeće:

- Mislim da sam krenula da se rukujem sa njim, a on je rekao: „Lija, dođi ovamo“, a ja sam rekla: „Hvala Vam, gospodine“. Rekao mi je: „Veoma sam ponosan na sve vas“.

Vilijamsonova je takođe bila oduševljena što je primila tako iskrenu čestitku i od same kraljice Elizabete II, pa je o tome rekla ovo:

- Veliki sam obožavalac kraljevske porodice tako da mi to mnogo znači - razneženo je izjavila Vilijamsonova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)