Zanimljivosti

TATIN KLON: Pogledajte koliko princ Džordž liči na Vilijama kada je imao 9 godina! (FOTO)

Princ Džorž je napunio 9 godina, a svi koji su imali prilike da vide njegovu fotografiju, odmah su uočili koliko on i njegov tata međusobno liče, dok se postavlja pitanje i koliko Džordž zapravo liči na princezu Dajanu?

29.07.2022 09:00

TATIN KLON: Pogledajte koliko princ Džordž liči na Vilijama kada je imao 9 godina! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Princ Džordž je dvojnik svoga tate, princa Vilijama! Mali naslednik prestola neverovatno liči na svoga oca iz perioda kada je i on imao 9 godina. Portet malog princa objavljen je pre par dana, a svi su odmah uvideli da je sličnost neverovatna. Fotografiju je objavila Kensingtonska palata povodom njegovog 9. rođendana, a uslikala ju je njegova mama, vojvotkinja Kejt Midlton.

Mali naslednik se "zarazno" smeje od srca, a uslikan je na plaži dok je bio u jarkoplavoj polo majici. Princ Džordž je u nešto ležernijem izdanju nego što to nalažu pravila oblačenja za svečane događaje koje organizuje palata, ali budući da mu je rođendan, sve mu je bilo dopušteno. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su na svom zvaničnom Instagram nalogu objavili ovu fotografiju uz kratak natpis:

- Džordž puni 9 godina -

Fotografija je napravljena odmah posle završetka školske godine na porodičnom odmoru u velikoj Britaniji, a odmah je dobila više od pola miliona sviđanja. Fanovi kraljevskog para su istog trenutka uočili sličnost između mladog princa i njegovog oca kada je bio tih godina.

- On mnogo liči na svoga tatu iz tog perioda! Srećan rođendan -

- Fantastična fotografija, isti je kao Vilijam kada je bio kao on -

- Kakav šarmantan mladi gospodin, liči na oca iz tih dana -

- Meni mnogo liči ovde na Vilijama! Srećan rođendan! -

- Kada bi se stavile fotografije jedna pored druge ne bi se znalo na kojoj je Džordž, a na kojoj Vilijam -

- Princ Džordž odrasta u srećnog, pristojnog i zadovoljnog dečaka koji je opsednut fudbalom i voli da bude napolju na svežem vazduhu - mišljenja su vezana za njega.

Mali princ je prisustvovao finalu Vimbldona, što predstavlja postepeni njegov ulazak u javni život. On je zajedno sa svojim roditeljima, sestrom i bratom prisustvovao i kraljičinom platinastom jubileju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CaTine.ro (@catine.ro)

Princeza Dajana je jedina koja je imala plavu kosu iz cele kraljevske porodice buduće da kraljica  Elizabeta II i njeni naslednici nisu plavi. Kejt Midlton takođe nije plavuša, tako da sem što prinčevi Vilijam i Hari liče na majku, i njihovi naslednici liče na neprežaljenu Kraljicu srca. Mnogima je tako princ Džordž zaličio na Lejdi Di.

- Princeza Dajana i princ Džordž kao baka i unuk imaju istu osmeh i kosu iste boje. Džordž je nasledio njene zlatne pramenove. Ona je jedina od njegovih baba i deda koja je imala svetlu kosu po kojoj je i Džordž prepoznatljiv.

Da li i vama Lejdi Di, princ Vilijam, a sada i Džorž međusobno liče?

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)