Zanimljivosti

Megazvezda nam vraća samopouzdanje: Selena Gomez KAO SAV OBIČAN SVET! (VIDEO)

Pevačica je objavila snimak na kojem se vidi njeno telo u izvornom obliku i poslala važnu poruku svojim pratiocima!

05.08.2022 18:00

Megazvezda nam vraća samopouzdanje: Selena Gomez KAO SAV OBIČAN SVET! (VIDEO)
Tanjug/AP

Mlada pevačica i vlasnica jednog od najuspešnijih kozmetičkih brendova, Selena Gomez, je poznata po svojoj brutalnoj iskrenosti prema medijima. Od svoje neuspele veze sa pevačem Džastinom Biberom, preko borbe sa teškom bolešću i transplantacije bubrega, do prikazivanja stvarne slike ženskog tela, mlada umetnica je uvek insistirala na svojoj autentičnosti. Ipak, čini se da je poslednjom objavom posebno oduševila svoje fanove. Portal Srećna Republika otkriva o kakvom je videu reč.

Naime, Selena je na svom TikTok profilu objavila snimak na kojem je drugarica snima i iza kamera joj govori da uvuče stomak. Gomezova, koja se nalazi u sedećem položaju u jednodelnom kupaćem kostimu joj odgovara sledećim rećima:

- Neću ja ništa da uvlačim. Pravi stomaci se vraćaju u modu!

Na videu se vide Selenin simpatični stomačić i strije, a još je jača poruka koju je ova mlada dama ovim snimkom želela da uputi svim svojim pratiocima. Ovim je želela da im kaže da bi trebalo da se osećaju dobro u vlastitioj koži, umesto da se pretvaraju da su savršene na društvenim mrežama. Takođe, poručila je da je ljudsko telo lepo sa svim njegovim nesavršenostima.

Naravno, video je dobio ogromnu podršku njenih fanova, jer je za samo jedan dan bio pregledan više od 14 miliona puta. Takođe, dobio je više od tri miliona lajkova, a komentari koji se mogu pročitati ispod snimka dokazuju koliko ljudima znači ovakav gest mlade zvezde:

- Zbog tebe se osećam prijatno u vlastitoj koži!

- Nisi ni svesna koliko će ovaj video pomoći mladim ženama! Hvala ti!

- Boginjo!

- Uživa u životu i podseća nas da radimo to isto!

- Prava si inspiracija i primer drugima!

Selenini fanovi širom sveta su se oglasili i izrazili svoju zahvalnost za to što koristi svoj uticaj na društvenim mrežama da bi podržala telesnu pozitivnost, pokazala da je savršeno telo baš ono koje trenutno imate i da je ljubav prema sebi neophodna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)