Zanimljivosti

MARINA, TI LI SI? Poznata pevačica sve više liči na koleginičinu ćerku! (FOTO)

Pevačica Marina Visković je nedavno obradovala i zbunila svoje fanove skorašnjom fotografijom na svom Instagram profilu

02.08.2022 14:00

MARINA, TI LI SI? Poznata pevačica sve više liči na koleginičinu ćerku! (FOTO)
Foto: Petar Divac

Ona je jedna od najpopularnijih pevačica u srpskim klubovima. Često se za njen nastup traži mesto više, a u poslednjih nekoliko godina izbacila je hitove koji su među publikom zapaženi i jako slušani. Marina Visković je već dugo prisutna na domaćoj muzičkoj sceni, a poznata je i po svojim čestim promenama stajlinga i izgleda. Portal Srećna Republika vam otkriva na koga to ova dama sve više liči.

Naime, atraktivna Marina je nedavno objavila set fotografija na svom Instagram profilu, koji je oduševio njene fanove. Na dve različite objave vidimo Marinu odevenu u dve slične odevne kombinacije. Obe se sastoje od topa i kratkih šortseva. Dominiraju crna boja i čizmice prekrivene kristalima. Marininin pratiocima ove fotografije su je jako dopale, te zajedno imaju više od 6.000 lajkova.

 

 

Ipak, iako je dama na njima nesumnjivo privlačna i seksipilna, ove objave su mnoge zbunile, budući da na njima Marina izrazito podseća na jednu svoju mlađu koleginicu. Ukoliko biste posmatrali slike iz daljine, uočili biste da ona na njima sve više liči na Anastasiju Ražnatović.

 

 

Čini se da je fizička sličnost među pevačicama čista slučajnost i odraz njihove ljubavi prema istoj vrsti estetike, jer se ne može poreći da obe izgledaju vrhunski i prelepo. Malo je verovatno da među njima postoji bilo kakva vrsta takmičarskog odnosa, budući da je poznato da Marina jako često lajkuje Anastasijine fotorafije, ali i da se Cecinoj lepoj ćerci često svide Marinine slike. U svakom slučaju, lepih pevačica nikad na odmet!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)