Zanimljivosti

Okršaj SRPSKE pevačice i HOLIVUDSKE glumice: Dvoboj oko haljine! (FOTO)

Često se desi da naše regionalne zvezde ponesu isti odevni predmet, ali kada ste poslednji put videli da se jedna američka glumica i srpska pevačica otimaju oko iste haljine?

20.07.2022 20:00

Okršaj SRPSKE pevačice i HOLIVUDSKE glumice: Dvoboj oko haljine! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP, ST/V. Lukić

Leto je pravo vreme za haljine jarkih boja, koje će istaći preplanuli ten svake dame u prvi plan. Naravno, ovo znaju u poznate ličnosti, koje obično i diktiraju trendove kada je moda u pitanju. Ovaj put, koplja su ukrstile jedna domaća i jedna strana zvezda, koje su se odlučile za gotovo identične žute haljine. Portal Srećna Republika vam otkriva kako ovaj trendi komad nose glumica Eva Longorija i pevačica Milica Pavlović, a vi prosudite kojoj bolje stoji.

Naime, lepa američka glumica trenutno uživa na odmoru, te se odlučila za dugu žutu haljinu u dnevnoj varijanti. Ovaj komad ima tanke bretele, dublji dekolte i izreze na stomaku. Seskipilna “očajna domaćica” je haljinu iskombinovala sa ravnim papučama koje imaju zlatne kaiševe, svetlosmeđu torbicu, šešir širokog oboda i krupne crne naočare za sunce. Sve je začinila zlatnim alkama i narukvicama u istoj nijansi.

Srpska pevačica Milica Pavlović se odlučila za dugu žutu haljinu u večernjij verziji. Njen komad ima dubok izrez koji otkriva njene noge, koje je dodatno istakla svetlucavim bež sandalama na visoku štiklu. Pored visokog šlica, Miličina haljina takođe ima tanke bretele i izrez na stomaku.

Ona je haljinu začinila zlatnim lančićem i neobičnim četvrtastim zlatnim alkama. Zatamnjeni pogled i frizura sa repićima su ovom autfitu dali dodatan šmek. Budući da pevačica i glumica slično razmišljaju kad je moda u pitanju, prcenite sami kojoj od njih dve ova trendi haljina bolje stoji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)