Zanimljivosti

Savršeni stajling od glave do pete za letnje venčanje: Pogledajte kako to radi HEJLI BIBER! (FOTO)

Ukoliko ste ovog leta pozvane na svadbu, a nemate ideju šta da obučete, poslužite se trikom poznate manekenke!

19.07.2022 19:00

Savršeni stajling od glave do pete  za letnje venčanje: Pogledajte kako to radi HEJLI BIBER! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Letnja venčanja su u punom jeku, te se za njih valja i opremiti. Ako ste pozvani na neku svadbu, ali nemate inspiraciju kako da se za nju sredite, portal Srećna Republika vam donosi rešenje, pravo sa Instagram profila Hejli Biber.

Naime, manekenka i njen suprug, pevač Džastin Biber, su nedavni prisustvovali venčanju svojih prijatelja, a lepa Hejli je privukla pažnju svih okupljenih svojoj odevnom kmbinacijom. Ona se odlučila za dugu i pripijenu korset haljinu u trendi boji ove sezone, zelenoj. Ovaj komad se kopča pozadi, a dodatni sekspil joj daje i duboki dekolte, ali i manekenkina savršena figura.

Na nogama je nosila zlatne sandale na visoku štiklu, a u rukama svetlucavu klač torbicu. Od nakita, nosila je upadljive četvrtaste alke i narukvicu, a dekorativne bretele na njenoj zavodljivoj haljini su takođe začinile autfit.

Šminka za koju se odlučila je bila krajnje jednostavna, a sastojala se od savršenog tena, sjajnih usana u boji kože, začešljanih obrva, svetlucave senke i bordo-braon ajlajnera. Seksipilna i opuštena punđa koju je nosila je savršeno upotpunila celu kombinaciju.

Gospođa Biber ovom naizgled nemarnom frizurom izazvala pravu pomamu na Instagramu, gde je njena objava dobila čak 2,2 miliona lajkova i više od 8 hiljada komentara.

- Oduzimaš dah!

- Niko nije lepši od tebe!

- Ocena 20 od 10!

- Savršenstvo!

- Da li si ti stvarna? - to su samo neke od reakcija Hejlinih fanova na ovo njeno impresivno izdanje.

Ipak, najveći srećnik od svih je njen suprug Džastin, koji u prizoru ove lepotice može da uživa svaki dan. Mnogi bi se rado menjali sa njim, što su neki od pratilaca i zaključili u komentarima ispod slike.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)