Moda

Trend koji je zaludeo devojke širom sveta: OVO morate imati!

Hit boja ove sezone je skroz očarala poznate face.

18.07.2022 11:00

Trend koji je zaludeo devojke širom sveta: OVO morate imati!
FOTO: Printscreen/ Youtube/ Glamour Magazine UK

Ukoliko želite da izgledate stilizovano ovog leta, odlučite se za zelenu, kažu modni stručnjaci. Zelena boja dominira modnim pistama, ulicama i radnjama ove sezone. Mnoge poznate ličnosti se takođe odlučuju da ponesu komade u toj atraktivnoj nijansi, ali malo ko to radi kao glumica Megan Foks. Portal Srećna Republika otkriva za kakvu se zelenu odevnu kombinaciju ona odlučila.

Zgodna glumica se nedavno pojavila na koncertu svog verenika Mašin Gan Kelija u Pasadeni i privukla je pažnju svih. Delom zbog drečave zelene boje koju je nosila, a delom zbog svog savršenog tela. Jarke nijanse zelene su apsolutni hit prolećno-letnje sezone, a ona se odlučila za kratak top koji se vezuje iza vrata i zvonaste pantalone. Top je savršeno istakao njen zategnut stomak i ruke, dok su dugačke pantalone naglasile njene duge i vitke noge. Ovo nestandardno odelo čine komadi brenda “Jacquemus”.

Autfit je dopunila bež cipelama na platformu sa visokom štiklom i neobičnom klač-torbicom u boji koja je slična onoj sa njenog odela. Kosa joj je bila puštena i blago talasasta, a šminku je naglasila njenim karakterističnim mačkastim pogledom. Odličan kontrast zelenoj boji odela bili su njeni ljubičasti nokti na nogama i rukama. Što se nakita tiče, nosila je samo minđušu u nosu i prstenje, piše portal Dejli Mejl

Atraktivna glumica se pojavila na koncertu svog izabranika, ali je tamo pored dobre muzike uživala i u odličnom druženju. Naime, ovom nastupu su prisusutvovali i novopečena mlada Kortni Kardašijan i njen suprug Travis Barker, koji su bliski prijatelji Mašin Gan Kelija i Megan Foks. Žurci su se pridružili i pevačica Avril Lavinj i njen verenik, muzičar Mod Sun, pa smo sigurni da je ovaj provod bio na zavidnom nivou.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)