Zanimljivosti

DŽENIFER LOPEZ VIŠE NE POSTOJI! Čuvena pevačica šokirala fanove, odlučila se na krupan korak i to IZ LJUBAVI! (FOTO)

Poput munje svetom se prolomila vest da je čuvena Džej Lo izrekla sudbonosno „da“ svojoj dugogodišnjoj ljubavi, glumcu Benu Afleku.

18.07.2022 09:30

DŽENIFER LOPEZ VIŠE NE POSTOJI! Čuvena pevačica šokirala fanove, odlučila se na krupan korak i to IZ LJUBAVI! (FOTO)
FOTO: Tanjug/AP

Dve decenije nakon prve veridbe i samo tri meseca nakon druge, Benifer 2.0 je postao stvarnost. Pevačica Dženifer Lopez se zavetovala na večnu ljubav svom sada već suprugu, glumcu Benu Afleku, u Maloj beloj svadbenoj kapeli u Las Vegasu. Intimnoj i skromnoj ceremoniji su prisustvovali samo deca Džej Lo i njena mama, a venčanje se odigralo pola sata nakon ponoći. Neke promene su neminovno usledile nakon sklapanja braka, a portal Srećna Republika vam otkriva zašto su se mladenci odlučili na tako veliki korak, šta se sve promenilo i kako su golupčići izgledali na svoj najradosniji dan.

Naime, sama Dženifer je u mejlu koji šalje najužem krugu fanova opisala ceo proces pripreme za venčanje. Mlada je opisala kako su ona i njen dragi u Nevadi čekali u redu za dozvolu za sklapanje braka sa još 4 para, kao i svi ljudi, kao i da su jedva došli na red da se venčaju. Zato su, kako je navela, zamolili matičara u čuvenoj Maloj beloj svadbenoj kapeli da produži radno vreme za još nekoliko minuta kako bi se ona i njen dragi venčali.

Nagli korak i krajnje skromna proslava će možda delovati čudno nekim fanovima latino dive, ali onima koji se sećaju prve veridbe poznatog para taj potez će biti krajnje logičan. Naime, njihova veza ranih dvehiljaditih je predstavljala pravi spektakl, te su pod pritiskom medija poklekli i otkazali gala venčanje za 400 gostiju, koje je bilo zakazano za 2003. godinu. Ubrzo nakon toga par je raskinuo.

Ovog puta odlučili su da uče na svojim greškama, i kako je i sama Dženifer napisala, shvatili su da im je samo ljubav potrebna, te su se venčali u skromnoj kapeli u prisustvu najbližih. To je, podsetimo, četvrti brak Dženifer Lopez, a Benu Afleku drugi.

Mlada je izgledala prelepo, a sreća joj je isijavala iz svake pore. U jednostavnoj beloj haljini bez rukava i sa reljefnim šarama, Dženifer je blistala. Kosa joj je bila uvijena u talase i sklonjena sa lice u vidu zalizanog polu-repa, dok je na očima imala suptilni zadimljeni pogled, a na usnama ruž u boji kože. Po slikama i snimcima, čini se da je postojala i druga haljina, sa čipkanim rukavima oborenim na ramena i čamac izrezom. Nosila je simpatični veo na glavi. Mladoženja Ben je nosio beli sako, belu košulji, crnu leptir mašnu i crne pantalone, a presvukao se u toaletu svadbene kapele, piše portal Dejli Mejl

 

U đemotivnom pismu fanovima, Dženifer je priznala da se udala i naglasila kako je ljubav prelepa, darežljiva i strpljiva, budući da je par tek nakon 20 godina uspeo da izgovori sudbonosno „da“. Da nije stvarnost, mnogi bi mogli pomisliti da je ljubav Džej Lo i Bena Afleka vrhunska romantična komedija.

Na kraju pisma, pevačica se potpisala sa Dženifer Lin Aflek, što znači da je odlučila da zakonski uzme suprugovo prezime. To potvrđuju i zvanična dokumentacija zavedena kod notara. Ovome se ne bi trebalo čuditi, budući da se nedavno pojavio jedan snimak iz emisije snimljene pre skoro 20 godina, u kojoj Dženifer kuva i govori da će nakon udaje za Afleka uzeti njegovo prezime, ali da će joj scensko ime ostati Džej Lo, jer Džej Af nije toliko moćno, piše portal Dejli Mejl

 

 

FOTO: Printscreen/Newsletter/On The Jlo/Jennifer Lopez

Pismo Dženifer Lopez koje je poslala fanovima širom sveta

Pored pisma koje je fanovima uputila sama mlada, detalje venčanja su podelili i njen frizer Kris Eplton i njen maniker Tom Bačik, koji je pevačici nedavno uradio manikir sa njenim inicijalima i inicijalima njenog voljenog. Oni su čestitali paru, a pridružile su im se mnoge poznate ličnosti.

 

Jutro nakon venčanja, Dženifer je na Instagram profilu objavila fotografiju iz kreveta, na kojoj je bez šminke, a jedini ukras na njenom licu je prelepi osmeh. Na ruci joj se vidi burma od belog zlata. Fotografija ima 1,2 miliona lajkova i skoro 22 hiljade komentara.

Kao što sama Dženifer u svojoj legendarnoj pesmi kaže, njena ljubav zaista ne košta ništa, a ova skromna ceremonija to i dokazuje. Čestitke srećnom paru!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)