Zanimljivosti

RIJANA po prvi put u javnosti nakon porođaja: Evo kako pevačica izgleda 2 meseca posle ROĐENJA SINA!

Čuvena muzičarka i preduzetnica je iznenenadila javnost svojim izgledom nakon duže medijske pauze.

15.07.2022 09:00

RIJANA po prvi put u javnosti nakon porođaja: Evo kako pevačica izgleda 2 meseca posle ROĐENJA SINA!
Tanjug/AP

Iako je tokom trudnoće bila glavna tema svakog dana, slavna pevačica sa Barbadosa je rešila da se povuče iz javnost nakon što je 13. maja 2022. godine na svet donela sina čije ime još nije poznato. Lepa pevačica se sada viđena u javnosti po prvi put nakon porođaja, a portal Srećna Republika vam otkriva gde se pevačica pojavila i kako izgleda 2 meseca posle rođenja deteta.

Naime, Rijana se nedavno pojavila u Londonu i svojim prisustvom je izazvala opštu pomamu među fanovima. Ona se u britanskoj prestonici obrela zato što je došla da prodrži svog partnera, repera ASAP Rokija, koji je nastupao na jednom londonskom festivalu. Pevačica je za tu priliku obukla crnu pufnastu jaknu marke „Prada“ i crne pantalone, a fanovi koji su je videli u blizini bine su oduševljeno vrištali i mahali. Zanimljivo je napomenuti da je pevačicin dečko nastupio odmah nakon Rijaninog bivšeg, Krisa Brauna, koji je poznat po tome što ju je brutalno pretukao.

Osim pojvljivanja na festivalu, Rijana je odlučila da malo uživa u umetnosti, te je posetila i jednu londonsku galeriju, u kojoj je uživala u video projekcijama dela najpoznatijih meksičkih umetnika. Pevačica je uslikana kako uživa na klupici, a za posetu galeriji je takođe odenula crno od glave do pete. Na sebi je imala crnu bluzu sa zvonastim rukavima, koji su bili ukrašeni čipkom. Nosila je i štepane crne farmerke, a visoke potpetice je zamenila belim patikama sa zelenim detaljima. Po tome se ne razlikuje mnogo od ostalih majki, reklo bi se.

Duga, tamna kosa joj je bila uvijena, a od nakita se odlučila za viseće minđuše, upečatljivu ogrlicu sa crnim kamenom i masivni prsten. Kao i uvek, bila je fenomenalno našminkama, a najviše su se isticali ajlajner u metalik nijansama i drečavi žuti lak na njenim noktima, koji je malo „razbio“ crnu kombinaciju, piše portal Dejli Mejl. Izgleda da Rijana uživa u dužnostima majke, budući da se na fotografijama zagonetno osmehuje, a njeni fanovi željno iščekuju da vide i čuju šta im to ova novopečena mama sprema.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)