Zanimljivosti

ĆERKA MONIKE BELUČI OBARA S NOGU! Blistala na modnoj reviji, ali svi su gledali ŠTA SE DEŠAVA IZA PISTE, doživela je neviđeni peh!

Deva Kasel je sa nepunih 18 godina uspela da oduševi svetsku modnu javnost, a njena majka je pucala od ponosa. U jednom trenutku je, međutim, usledio zastrašujući momenat.

14.07.2022 09:00

ĆERKA MONIKE BELUČI OBARA S NOGU! Blistala na modnoj reviji, ali svi su gledali ŠTA SE DEŠAVA IZA PISTE, doživela je neviđeni peh!
Foto: Shutterstock, Profimedia

Ako je verovati izreci da iver ne pada daleko od klade, onda je lako razumeti zašto na prizor Deve Kasel svi zaneme. Ta 17-godišnja devojčica oduzima dah, a budući da joj je majka Monika Beluči, verujemo da joj nije bilo teško da ubode glavnu premiju na genetskoj lutriji. 

Naime, Deva je krenula maminim stopala sa početka karijere i počela je da se bavi manekenstvo. Sa nepunih 18, ta lepotica je već uspela da osvane na naslovnicama Voga, Ela i Harpers Bazara. Osim toga, ćerka Vensana Kasela i Monike Beluči je postala i jedno od zaštitnih lica brenda “Dolce&Gabbana”, te je nedavno na italijanskom jezeru Komo snimila kampanju za jedan od njihovih novijih parfema.

Iako su je poznati roditelji dugo sklanjali od očiju javnosti u želji da odrasta spokojno i normalno, izgleda da je od genetike nemoguće pobeći, te se njihova mezimica odlučila za javni posao.

 

Ipak, za razliku od mnogobrojne dece poznatih koja poslove dobijaju “i po babu i po stričevima”, u Devinom slučaju nikakve urgencije nisu bile potrebne. Nakon samo jednog pogleda na nju, odmah vam biva jasno i zašto. Nerealna lepota te devojke je jednostavno magnet za unosne ugovore, te su se mnogi poznati brendovi isto tako i zaljubili u nju, na prvi pogled.

Na nedavno održanoj spektakularnoj reviji modne kuće “Dolce&Gabbana” na Siciliji upravo je Deva bila glavna zvezda u moru poznatih koji su prisustvovali tom događaju. Manekenka se pistom prošetala u prozirnoj čipkanoj haljini sa crnim bretelama. Njenu odevnu kombinaciju su dopunile zavodljive prozirne rukavice od crnog tila i satenske baletanke. Guste crne lokne su joj padale preko ramena, pa je izgledala kao vila, a mnogi kažu i da neodoljivo podseća na  svoju mamu kada je započinjala karijeru.

 

Upravo ona, Monika Beluči, je svoju naslednicu bodrila iz prvog reda i isijavala ponos i sreću. Ipak, ono što je najviše od svega oduševilo svetksu javnost je činjenica da je sa samo 17 godina, Deva Kasel pravi profesionalac. Naime, manekenka se onesvestila nakon što je sišla sa piste, a to se desilo zbog velike vrućine na dan revije, pa su mnogi samo mogli da naslute šta se događa iza zavesa kada je nastala uzbuna. Međutim, dok je hodala po pisti, pak, niko nije mogao ni da nasluti da se ne oseća dobro, te su mediji zaključili da je po ozbiljnosti zadatka prevazišla svoje mlade godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)