Zanimljivosti

Novak u ludom provodu u Crnoj Gori! Srpski teniski as u zagrljaju dve žene, sve puca! (FOTO, VIDEO)

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, ove letnje dane provodi na Crnogorskom primorju, a dodatni odušak sebi je dao odlaskom na koncert Dina Merlina u Tivtu.

18.07.2022 14:30

Novak u ludom provodu u Crnoj Gori! Srpski teniski as u zagrljaju dve žene, sve puca! (FOTO, VIDEO)
FOTO: Tajnug/AP

Porodica Đoković trenutno se nalazi na odmoru na Crnogorskom primorju i čini se da se svi lepo zabavljaju. U pauzi između vožnje skutera i vežbanja kapoere, najbolji srpski teniser je našao vremena i za noćni provod, a društvo mu prave ni manje ni više nego članovi cele njegove porodice.

Portal Srećna Republika vam otkriva kako to izgleda kada teniski as stane između dva kralja, ali i između dve kraljice.

Naime, Novaku na letnjem odmoru društvo pravi porodični prijatelj Jugoslav Karić, koji je uslikao braću Đoković na koncertu pevača Dina Merlina u Tivtu. Srpski teniski as je doživeo ovacije na samom koncertu, pa čak i divljenje legendarnog pevača.

FOTO: Printscreen/Instagram/ jugoslavkaric/ djokernole/ djokomare

Marko, Novak i Đorđe Đoković

Najstariji brat, Novak, na fotografiji sedi između srednjeg brata Marka i najmlađeg Đorđa. On je sliku sa braćom podelio na svom Instagram storiju, uz rečenicu: “Kako biti frajer pored ove dvojice?”. Na fotografiji Marko drži konfetu u obliku srca, a vidimo i da su se braća izgleda dogovarala što se autfita tiče jer su sva trojica obukla pantalone i košulje u sivim, belim i bež tonovima.

Ipak, jedna druga fotografija je privukla mnogo veću pažnju. Naime, Novak se istom prilikom uslikao i sa svoje dve kraljice, pa je tako pozirao između mame Dijane i supruge Jelene.

FOTO: Printscreen/Instagram/djokernole/ jelenadjokovicndf

Jelena, Novak i Dijana Đoković

Fotografiju prate tri srca, a iznad glava svoje supruge i majke on je stavio emotikone kraljica. Obe dame se na fotografiji srdačno osmehuju, a čak su se i odlučile i za haljine u istim tonovima bele, plave i zelene boje. Na fotografiji jedino nedostaje treća kraljica Novakovog srca, njegova ćerka Tara, koja je u to doba sigurno već spavala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)