Zanimljivosti

EVO KAKO JE ZAČET NOVAK ĐOKOVIĆ: Dijana iskoristila ženski trik

Novak je bio neplanirana trudnoća. Jednostavno, desio se! Desio se Srbiji, desio se Jeleni, desio se Australiji, desio se svetu, ali pre svega desio se Dijani i Srđanu. Sve posle toga je istorija.

13.03.2022 12:00

EVO KAKO JE ZAČET NOVAK ĐOKOVIĆ: Dijana iskoristila ženski trik
Tanjug

Novak Đoković je najpoznatiji teniser sveta, mnogi bi dodali i planetarno poznat sportista koji je odbio da se vakciniše i time izazvao nezapamćeni skandal. Naša zemlja je pozata po tome da mi kada nešto nećemo, mi to baš nećemo, makar i ceo svet bio protiv nas. Izgleda da je takav slučaj i sa Novakom.

Pamtili smo njegove prve korake, pa prve korake na stazi, početak ljubavi sa Jelenom, dolazak jednog, pa drugog deteta, ali i dalje se čini da postoje informacije u vezi sa njim koje mogu da nas iznenade.

I Bog stvori Novaka Đokovića

Ap photo

 

Novak je bio neplanirana trudnoća. Jednostavno, desio se! Desio se Srbiji, desio se Jeleni, desio se Australiji, desio se svetu, ali pre svega desio se Dijani i Srđanu. Sve posle toga je istorija.

Srđan Đoković je prepričavao svoje utiske o Dijani koju je video upravo na skijaškoj stazi.

- Sećam se trenutka kada sam video Dijanu. Bila je u skijaškoj opremi, kombinezonu na vrhu planine Kopaonik, Pančić. Video sam prvo siluetu. Imala je naočare za sunce, pa nisam mogao da joj vidim pogled. Došla je da skija i polaže za učitelja skijanja, i nasankala se - rekao je Srđan, pre par godina u emsiji "Balkanskom ulicom".

Dijana je potvrdila da je susret zaista baš tako izgledao.

- Ugledala sam ga na stazi, u plavom kombinezonu, tadašnje ski škole "Geneks", utegnut. Isto sam prvo videla siluetu. To su bile drugačije okolnosti, na stazi - ispričala je Đokovićeva voditeljki Vesni Dedić.

Sudbina na ski stazi

ST/N. Mandić

 

Novakov otac ne krije da su simpatije bile obostrane i da su se desile upravo tu, na snegu.

- Bio je odmah prvi poljubac na stazi. Šalim se, nije. Bilo je ubeđivanja nekoliko dana. Začeo se Novak. Dijana je posegla za nekim ženskim trikom i rekla ovako: "Ti nemaš nikakve obaveze, ja ću to dete da rodim, a ti kako hoćeš". Tako je bilo. I sve ostalo je istorija. Dogodilo se to što se dogodilo - iskren je bio Srđan.

Bitno iz koje porodice je mlada

Dijana je na to dodala da se tada mnogo više pažnje polagalo na to iz koje porodice je buduća mlada.

- Imali smo veoma kratko vreme za upoznavanje. Ali smo se upoznali sa roditeljima, niko ništa nije krio. Danas je to verovatno drugačije, nikoga ne interesuje ko su i šta su roditelji. U to vreme se ipak pitalo i znalo. Sigurna sam da su njegovi roditelji mnogo više obratili pažnju odakle sam ja. Čak sam u jednom momentu postala pevaljka. Pokojna Srđanova majka je zvala sestru koja je malo nagluva i rekla "Srđan se ženi". Na šta je ona pitala: "Odakle je devojka?", kaže joj ona "Hrvatica". "A, pevačica", odgovara ona. Tako da sam ni kriva ni dužna postala pevaljka. Moji nisu bili oduševljeni da se tako mlada udam, to je bio problem. Nisam završila fakultet i sve ono što sam zacrtala. Neke stvari se u životu dogode nenadano, nikada ne znaš šta život nosi, a ja sam odlučila da se udam - izjavila je Dijana, dodavši da joj je rođenje Novaka, Marka i Đorđa, bila najispravnija odluka.

Baš kao što su se oboje složili, sudbina je tada, na toj stazi umešala prste, i to dobro.

Komentari (7)

Detalje, detalje!

13.03.2022 16:04

Boze mili, sta jos vi necete pisati! A jel' buduci tata skinuo carape, il' je bilo na brzaka?

samo ja

14.03.2022 01:51

Stvarno su dosli do kraja Nemaju o cemu drugom da pisu I ocajnicki se pokusa aju sjetiti bilo cega Zalosno

Crnogorac

14.03.2022 07:45

Uh, dobro je. Poznajući pozdanost i istinitost vaše novine, pomislio sam da ćete napisati da je začet bezgrješnim začećem 😂

morski_pas

14.03.2022 12:24

Ups, nisam znao da je on Hrvat. Samo jedna je majka!

Melbourne

14.03.2022 19:17

Daj neka mama pokaze gde je to začeto odnosno gde je nju pogodio taj srdjanov ćevap! Čitaoci vole da vide magični trougao mame Djokovic!

Vuk

14.03.2022 20:49

A Novak rodjen 22. maja. Onda mora da je bio sneg u avgustu. Samo napominjem.

zora

16.03.2022 07:39

Gospodja je usla na teren privatnosti koji nas netreba da zanima. Samo da se pise pa makar o glupostima.