Roditeljstvo

TAKO MALI A VEĆ ŠTEDI: Potez Stefana Đokovića oduševio region!

Pored toga što je posvećena supruga i modna ikona, Jelena Đoković je na prvom mestu brižna majka. Ova mama je podelila jednu anegdotu iz svog porodičnog života i nasmejala sve svoje pratioce.

11.03.2022 11:00

TAKO MALI A VEĆ ŠTEDI: Potez Stefana Đokovića oduševio region!
Srećna republika

Ako biste postavili pitanje šta deca najviše vole da rade, skoro u isti glas bi vam svi rekli da se igraju. Iako je sin teniskog maga Novaka Đokovića, mali Stefan je kao i svako dete očaran igrom i zabavnim parkovima. Portal Srećna Republika vam donosi jednu zanimljivu anegdotu ovog malog vragolana koju je dokumentovala njegova mama, Jelena Đoković.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj vidimo malog Stefana kako pokušava da čučne i da deluje niže a ova vickasta mama nam je onda objasnila i o čemu se radi. Naime, u jednom zabavnom parku koji su posetili deca do određene visine smeju da se voze besplatno. Kao opis slike stavila je sledeći tekst:

- Ovde Stefan pokušava da se smanji kako bi uštedeo novac, da bi ga potrošio na vožnje. Ne znam od koga je to pokupio. Moj mali Piroćanac.

Upravo ovim rečima je Jelena Đoković nasmejala sve svoje pratioce a Stefan ih je raznežio svojom nevinom detinjom ljubavi prema igri. Ipak, mora mu se odati priznanje, dobro je što od malih nogu poznaje vrednost novca, i neki stariji bi slobodno mogli da slede njegov primer.

Komentari (0)