Zanimljivosti

OVAKO ĆE OVOG PROLEĆA BITI OBUČENA SVAKA DEVOJKA SA STILOM! Obuća dolazi iz Los Anđelesa, da li vam se dopada?

Supruga poznatog pevača Džastina Bibera, Hejli Biber, prošetala je ulicama Los Anđelesa i pokazala šta je stvarno trendi ovog proleća.

03.04.2022 16:00

OVAKO ĆE OVOG PROLEĆA BITI OBUČENA SVAKA DEVOJKA SA STILOM! Obuća dolazi iz Los Anđelesa, da li vam se dopada?
Tanjug/AP

Svaka devojka, ili žena, požaliće se da ne može da izgleda tako dobro kao na primer poznate ličnosti jer nema novca da kupi skupocene stvari. A šta bi bilo kada bismo vam rekli da i vi sebi možete da priuštite obuću kakvu nosi neka vaša omiljena glumica ili manekenka? Naime, možda vam za neki komad odeće nije zaista potrebno toliko novca.  

To je nedavno pokazala Hejli Biber, supruga poznatog pevača Džastina Bibera, čiji će stil odevanja, kako ye čini, biti pravi modni hit ovog proleća. Tako da, devojke, ukoliko ste u sportskom fazonu ili jednostavno volite ležernost, možete da pokušate da se obučete baš ovako jer ćete sigurno biti primećene. U pitanju su dobro poznate Vans patike, koje vode poreklo iz Kalifornije, a koje su se vratile na velika vrata. 

Cena Vans Old Skul patika iznosi oko 65 dolara što, složićete se, nije skupo, budući da za obuću kod nas izdvajate otprilike toliko, ako ne i više.

Hejli nam je dala ideju i kako ukombinovati te patike jer ih je obula uz široke trendi farmerke, koje rado nose i druge holivudske zvezde poput Dakote Džonson, Rijane i Bele Hadid.

Iskopirajte ovaj stil, zašto da ne? I trk po svoj par patika!

 

 

Komentari (0)