Zanimljivosti

Kako joj ovo polazi za rukom? Stomak joj izgleda nestvarno, svi se pitaju koja je tajna Eve Longorije!

Glumica zapalila TikTok svojim trbušnjacima!

17.07.2022 21:00

Kako joj ovo polazi za rukom? Stomak joj izgleda nestvarno, svi se pitaju koja je tajna Eve Longorije!
Foto: Tanjug/AP

Lepa američka glumica Eva Longorija, čijih se oblina svi sećamo iz serije “Očajne domaćice”, ovih dana odmara na jahti u blizini Kaprija u Italiji. Društvo joj prave suprug Hose Baston, njihov 4-godišnji sinčić Santijago i porodični prijatelji. Ipak, glumica je svakako ta koja privlači najveću pažnju, a pored svog posla ispred i iza kamere, uspela je i da postane zvezda TikToka.

Ova dama je nedavno raspomamila fanove na ovoj društvenoj mreži svojim plesom na jahti i ostavila mnoge da se pitaju kako 47-godišnjoj glumici polazi za rukom da ima tako savršeno telo. Potal Srećna Republika otkriva Evinu tajnu.

Naime, Eva je nedavno objavila snimak na kojem pleše u minijaturnom crnom bikiniju, a svim gledaocima su za oko zapali njeni trbušnjaci. Glumica je prikazala savršeno zategnute i definisane trbušne mišiće, a mnoge je zanimalo kako joj to polazi za rukom, piše portal Dejli Mejl

Upravo je na svom TikTok profilu i dala odgovor na ovo pitanje. Ona je objavila snimak sebe kako vežba na jahti i time svima stavila do znanja da iza njenog zanosnog tela stoji naporan rad. Ona je svojim fanovima prikazala kako radi vežbe za ruke, noge i stomak i zadnjicu, a sve je na kraju začinila preskakanjem konopca. Oduševljeni komentari su se samo nizali:

- Upravo zbog ovoga i izgledaš tako dobro!

- Devojko, izgledaš fantastično!

- Prava si inspiracija za sve nas.

- Svaka čast, prelepa si i spolja i iznutra.

- Vežbanje na brodu izgleda tako motivišuće!

Snimak zanosne Eve kako vežba ima skoro 263 hiljade pregleda. Stoga, ako želimo da ovoga leta izgledamo kao ova očajna domaćica, izgleda da ćemo morati pošteno da se zadišemo i oznojimo.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)