Zanimljivosti

OMILJENI DEČKO INTERNETA POKRENUO GLASINE O VERIDBI: Devojka Kijanua Rivsa izazvala lavinu nagađanja!

Iako svoj emotivni život krije od javnosti, jedan pogled na ruku Aleksandre Grant je naizgled odao planove čuvenog glumca!

14.07.2022 13:00

OMILJENI DEČKO INTERNETA POKRENUO GLASINE O VERIDBI: Devojka Kijanua Rivsa izazvala lavinu nagađanja!
Foto: Shutterstock

Kijanu Rivs je jedna od onih osoba koju skoro svi vole. Talentovan, poznat, bogat, ali i prizeman, skroman i darežljiv. Ne voli da se eksponira i živi povučeno i mirno. Upravo zato i ne čudi činjenica da je njegova veza sa umetnicom Aleksandrom Grant privukla veliku pažnju, ali i osude javnosti.

Iako mnogi misle da je par zajedno od novembra 2019. godine, istina je da su oni postali par još u leto 2017. i da su svoju vezu krili od javnosti pune 2 godine. Glumac i umetnica se poznaju od 2009. godine, a pre nego što su se javile varnice, njih dvoje su sarađivali na velikom broju fotografskih i književnih projekata, što ih je izgleda i zbližilo.

Na samom početku, javnost je Aleksandru okarakterisala kao “nedovoljno atraktivnu” partnerku, ali je njihova stabilna veza opstala uprkos zlim jezicima. Portal Srećna Republika vam otkriva zbog čega mnogi sumnjaju da se ovaj par odlučio na sledeći korak.

Naime, Aleksandra i Kijanu su nedavno viđeni u javnosti. Par se držao za ruke, a na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, mnogi su primetili upadljiv dijamantski prsten na ONOM prstu Aleksandrine leve ruke.

Mnogi su odmah prokomentarisali da se radi o vereničkom prstenu, ali ni Aleksandra ni Kijanu to nisu potvrdili, niti komentarisali ove navode. Ipak, istina je da oboje deluju zaista srećno i zadovoljno. Vreme će pokazati da li je ovaj par spreman da stane pred matičara ili će svoju vezu nastaviti skladno i bez bračne zajednice.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

odlican glumac

14.07.2022 13:19

B kako je neobičan