MUDRO ZBORI

MUDRE MISLI KIJANUA RIVSA: Ako uspeš da nasmeješ ženu, videćeš najlepšu stvar na planeti

Poznat je kao holivudski frajer, a malo toga se zna o njegovom emotivnom životu. Znamo da je zgodan i talentovan a mali broj ljudi zna da je i mudar i jako elokventan. On je glumac koga ceo svet obožava , čuveni „dečko“ Interneta i predmet čežnje mnogih žena širom sveta. On je Kijanu Rivs a ovako on vidi ljubav i sve njene derivate.

28.11.2021 19:02

MUDRE MISLI KIJANUA RIVSA: Ako uspeš da nasmeješ ženu, videćeš najlepšu stvar na planeti
YouTube/printscreen

Kijanua Rivsa život nije mazio. U životu nije imao stabilnost, gubio je ljude do kojih mu je bilo stalo. Dobijao je teške udarce, poput onih iz filmova u kojima glumi. Ipak, ovo su bili udarci po duši, teški lomovi koji svako ljudsko biće bace na kolena.

Uprkos teškom putu, punom izazova i gubitaka, poznati glumac nije dozvolio da ga ove nedaće slome. Bolovao je u tišini, patio van kamera, gubio dostojanstveno i (po)stao čovek, veliki čovek. Svet i dalje može od njega dosta da nauči, od njegove velikodušnosti, skromnosti, lepog vaspitanja i esencijalne ljudske dobrote.

 

 

Nije vrsta osobe koja voli da svoje emotivne i porodične odnose eksponira, i uprkos tome što je poznat, o njegovom emotivnom životu se malo zna. Njega čuva za sebe i svoje najmilije. Ipak, portal Srećna Republika vam prenosi izjave Kijanua Rivsa na temu ljubavi, te će vam one pružiti priliku da bolje upoznate ovog velikog baju plemenitog srca.

“Ako uspeš da nasmeješ ženu, videćeš najlepšu stvar na planeti Zemlji.”

“Ljubljenje je prilično intimno, čak jako intimno i tvoje srce uvek preskoči pre nego što to uradiš.”

 

 

“Verujem u ljubav na prvi pogled. Želiš tu vezu, a onda poželiš i neke probleme.”

“Zaljubljivanje i veza su dve različite stvari.”

 

 

“Dobar dejt je kada ste opijeni jedno drugim i sve na svetu postane dobro. S vremena na vreme pokušajte da ne budete u pravu, to će biti dobro za vaš ego.”

“Kada živiš bez ljubavi, ne iskusiš je i ne možeš da je daš, to je prilično jaka kazna.”

 

 

“Zabavno je kada si beznadežno zaljubljen. Opasno je ali je zabavno.”

“Uvek ću biti zaljubljen u ljubav.”

“Vera u ljubav. Vera da postoji postoji neko za tebe. Da postoji ta posebna osoba, ideal koji će biti vaša srodna duša i vaš savršen spoj i da će sav vaš bol i patnja nestati i da ćete živeti srećno do kraja života i da ćete biti jedno pored drugog u zajednici blaženo srećni.”

 

 

“Nosim svoje srce na dlanu i to može da boli. Biti ranjiv je način života koji obogaćuje, ali kada krene naopako može biti mučno. Ali ako ne otvorite svoje srce ljudima, na kraju ćete biti isključeni iz ostatka sveta.”

Komentari (0)