NEKAD I SAD

ŠTA SADA RADE OČAJNE DOMAĆICE? Da li prepoznajete prvu postavu popularne serije?

Osam sezona smo ih voleli, mrzeli, zavideli im i saosećali sa njima. Portal Srećna Republika vam otkriva kako danas izgledaju glumci i glumice iz serije „Očajne domaćice“.

02.01.2022 20:02

ŠTA SADA RADE OČAJNE DOMAĆICE? Da li prepoznajete prvu postavu popularne serije?
Profimedia

Hit serija donela nam je mnoštvo pravih intrigantnih zapleta, svađa, smeha, ali i nesreća koje smo zajedno proživljavali kroz zgode i nezgode „Očajnih domaćica“ iz Visterija Lejna. Svima poznata dramska serija sa elementima humora koja je pratila život domaćica iz predgrađa, premijerno je prikazana 2004. godine na mreži ABC.

Glavne uloge pripale su Teri Hačer, Felisiti Hafman, Marši Kros, Evi Longoriji i Nikolet Šeridan. Kroz osam sezona pratili smo samo naizgled savršene živote ovih domaćica, obrte i iznenađenja koji se u njima dešavaju. Serija je prestala da se snima 2012. godine a mi ćemo vam otkriti šta to ove „očajne domaćice“ danas rade, punih 10 godina kasnije.

 

Teri Hačer - prati je glas nemoguće dive

Teri je u seriji oživela lik Suzan Mejer, a nakon toga glumila je u serijama “Neparni par” (The Odd Couple) i “Supergirl”. 2018. pokrenula je Jutjub kanal pod nazivom “Hatching Change” (Nicanje promene) koji sadrži serijale “Terapija u kombiju” (VanTherapy) i “Nemojte jesti iz kutije” (Don’t Eat “It” Out of a Box).

Njena svađa sa ostatkom glavne glumačke ekipe je i dalje tema razgovora, a ponovno je bila u centru pažnje kada je uhapšena Felisiti Hafman, a Eva Longorija i producent Mark Čeri spomenuli su i njeno razmaženo ponašanje na setu. Inače, jedna je od holivudskih zvezda koju prati glas da je užasna na setovima pa zbog toga i sve ređe biva angažovana.

Felisiti Hafman - mito pa zatvor

Nakon uloge u hitu ABC-ja, Hafman je glumila u serijama “Američki zločin”, “Uhvati Šortija” i “When They See Us” i filmovima “Big Game”, “Cake” i “Otherhood”. Privatni život nje i njenog supruga Vilijama H. Mejsija našao se u središtu skandala 2019. godine kada je otkriveno da je Felisiti uz druge osobe optužena za varanje na prijemnim ispitima i plaćanje mita u iznosu od 15 hiljada dolara kako bi njena ćerka Sofija lakše upisala fakultet. Uhapšena je pa je i priznala krivicu nakon čega je osuđena na 14 dana zatvora. Nakon izlaska iz zatvora nije davala izjave za javnost, a povratak u Holivud tek treba isplanirati.

Eva Longorija - udala se bogato i živi srećno

Nakon što se oprostila od Visterija Lejna, nekadašnja Gabrijel Solis glumila je u filmovima “Lowriders”, “Overboard” i “Dora and the City of Lost Gold”, kao i u nekoliko serija. Upustila se i u režiranje pa je tako režirala i epizode serija “Devica Džejn” (Jane the Virgin), “Crnkasti” (Black-ish) i “The Expanding Universe of Ashley Garcia”. Udala se 2016. godine za predsednika najveće medijske kuće u Latinskoj Americi, Antonija Bastona. Par je zajedno dobio i sina Santijaga 2018. godine.

Marša Kros -  borba sa bolešću

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia)

U seriji je oživela Bri Van de Kamp u svih osam sezona, a nakon toga pojavila se epizodi serije “Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve” 2015. godine a nekoliko godina kasnije, 2018. i u “Kvantiku”. Iste godine objavila je i da se terapijama uspešno izlečila od raka. Ovu životnu bitku Marše Kros je javnost pratila nekoliko godina, piše portal miss7.24sata.hr

Nikolet Šeridan – svađa pa tužba

Iako je bila deo originalne postave, Idi Brit, lik Nikolet Šeridan, ubijen je tokom pete sezone. Razlog tome bila je bila svađa između nje i producenta Marka Čerija koja je rezultirala i njenom tužbom protiv ABC-ja i producenta vrednom 20 miliona dolara za nezakoniti prekid ugovora, napad, nasilje i diskriminaciju po osnovi pola, seksualne orijentacije i starosne dobi, kao i namerno nanošenje emocionalne boli. Ostale glumice stale su na stranu producenta Čerija pa je tužba odbijena. Nakon uloge u seriji, glumila je u nekoliko filmova i na kratko se pridružila glumačkoj postavi serije “Dinastija”.

Rikardo Antonio Čavira – tražio je strožu kaznu za Felisiti

Čavira je u seriji imao ulogu Karlosa Solisa, supruga Gabrijel Solis, koju je glumila Eva Longorija. Nakon osam sezona imao je kratke uloge u serijama “Devica Džejn”, “Skandal” i “The Santa Clarita Diet”. Nakon što je 2019. godine njegova koleginica iz serije Felisiti Hafman osuđena zbog prevare pri upisu njene ćerke na fakultet i podmićivanja, Čavira je na Tviteru iskazao svoje nezadovoljstvo malom kaznom koju je dobila, navodeći njene privilegije kao belkinje kao razlog koji stoji iza ove blage kazne.

Džejms Denton – u novoj dugovečnoj seriji

Džejms Denton glumio je supruga Teri Hačer u seriji, a nakon završetka serije preselio se sa porodicom iz Kalifornije u Minesotu. Dobio je ulogu u Holmarkovoj adaptaciji popularnog filma “Dobra veštica” 2015. godine, koja će ove godine dobiti i šestu sezonu. 

Kajl Meklahlan – povratak u kultni “Tvin Piks”

Kajl je glumio Orsona, drugog supruga Bri Van de Kamp, i to od treće do šeste sezone, a 2010. godine je odustao od uloge kako ne bi neprestano morao da putuje iz Njujorka zbog snimanja. U zadnje dve sezone pojavljivao se kao gostujući glumac. Nakon serije, pojavio se u filmovima “Inside Out”, “The House With a Clock In Its Walls” i “Tesla”, a vratio se i u jednu od svojih najpoznatijih uloga, i to Dejla Kupera u seriji "Tvin Piks", koja je doživela rimejk 2017. godine. Sledeća velika uloga koja ga čeka je ona u kojoj će glumiti američkog predsednika Frenklina Delanoa Ruzvelta u miniseriji “Preko Atlantika” (Atlantic Crossing). 

Alfri Vudard – verna TV serijama

Seriji se pridružila kao nova stanovnica predgrađa Visterija Lejn u ulozi Beti Eplvajt u drugoj sezoni, a nakon nje je glumila u seriji „Najgori neprijatelj“, “State of Affairs” i u Netfliksovom serijalu “Luk Kejdž”. Igrala je i uloge u filmovima “Salon lepote” (Beauty Shop), “The Family That Preys”, “Dvanaest godina ropstva” (12 Years a Slave), “Anabel” i “Kralj lavova” (The Lion King).

Dejna Dilejni – stabilna karijera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Delany (@danadelany)

Isprva je odbila ulogu Bri, koja je onda pripala Marši Kros, ali se u četvrtoj sezoni ipak pridružila seriji u ulozi misteriozne Ketrin Mejfer. Nakon dve sezone napustila je seriju kako bi glumila glavnu ulogu u seriji “Telo kao dokaz” (Body of Proof). Ova medicinsko-kriminalistička drama otkazana je nakon tri sezone, a Dejna je dobila uloge u serijama “Božja ruka” (Hand of God) i “Šifra” (The Code).

 

 

 

Komentari (0)