Zanimljivosti

DŽEJ LO IMA TAJNU: Bivši muž otkrio njen veliki problem!

Pevačicin prvi suprug je konačno rešio da progovori i svima saopšti svoje prognoze za najnoviji brak latino dive!

04.08.2022 11:00

DŽEJ LO IMA TAJNU: Bivši muž otkrio njen veliki problem!
FOTO: Printscreen/Youtube/ PaparazziParadise

Godinama je spominjan kao siromašni konobar koga je Džej Lo izvukla iz tame anonimnosti. Etiketiran je samo kao “prvi bivši muž Dženifer Lopez” i osim tih par reči, o njemu se malo zna. Kubanac Ohani Noa se konačno odlučio da progovori o svom nekadašnjem odnosu sa latino megazvezdom. Portal Srećna Republika otkriva zašto bivša ljubav Džej Lo misli da poslednji u nizu njenih brakova neće imati dugi rok trajanja.

Naime, ovaj nekadašnji konobar, koji se neuspešno okušao u svetu glume i filmske produkcije, je svojoj nekadašnjij supruzi i njeno najnovijem mužu Benu Afleku poželeo svu sreću u braku, ali i predvideo da će njihova novopečena mladenačka sreća biti kratkog dana. On je ovako opisao problem koji Džej Lo ima kada su u pitanju duge veze:

FOTO: Printscreen/Youtube/ Univision

Ohani Noa, bivši muž Džej Lo

- Želim njoj i Benu svu sreću u braku, ali siguran sam da neće dugo potrajati. Džen obožava da bude zaljubljena, ali je bila verena već šest puta. Ben joj je četvrti muž. Ja sam joj bio prvi suprug i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Kada smo prve bračne noći legli u krevet, rekla mi je da ćemo zauvek biti zajedno.

Ohani i Dženifer nisu imali sreću u braku, koji je potrajao jedva godinu dana. Upoznali su se 1996. godine, u restoranu pevačice Glorije Estefan u Majamiju, u kojem je Ohani radio kao konobar. Ljubav je odmah planula. Samo par meseci nakon što su uplovili u vezu, zaljubljeni golupčići odlučuju da se venčaju i to 22. februara 1997. godine. Već 1998. godine su stavili tačku na svoj brak i svako je nastavio svojim putem. Ostali su dobri prijatelji nakon razlaza, sve do 2006. godine. Ohani je tada nameravao da objavi knjigu o svojoj vezi i braku sa Dženifer Lopez. Ipak, pevačica je presavila tabak i odlučila da ga tuži, te mu taj plan nije pošao za rukom.

Mnogo godina kasnije, Ohani Noa je napokon rešio da progovori o posledicama svoje veze sa Džej Lo i kakve je to tragove ostavilo na njegovom životu. Naime, njemu se smučilo da u medijima bude poznat samo kao siromašni konobar kojeg je Dženifer Lopez izdigla iz anonimnosti i “šutnula” nakon godinu dana, piše portal Dejli Mejl. Evo kako on opisuje njihovu ljubavnu priču:

- Bili smo par dve godine, ali smo gotovo deceniju bili prijatelji. Često sam se osećao kao Pepeljuga. Zaljubili smo se kad je ona već bila poznata, ali tokom našeg braka postala je megazvezda. Godinama mi je bilo teško da pričam o tome i samo sam želeo da nastavim sa svojim životom. Ipak, sada kada se udala za Bena, koji je dobar tip, ta osećanja su se naglo vratila. Mnogo se pisalo o Džen i meni u poslednjih nekoliko nedelja i većina toga je neistina. Želim da ljudi znaju pravu priču - zaključuje Ohani, koji sada radi kao lični trener.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)