Zanimljivosti

Ben Aflek U SUZAMA: Rasplakao se na medenom mesecu sa Džej Lo!

Čuveni glumac je uslikan kako uplakan sedi u jednom pariskom restoranu, dok mu novopečena supruga briše suze.

26.07.2022 11:00

Ben Aflek U SUZAMA: Rasplakao se na medenom mesecu sa Džej Lo!
FOTO: Profimedia

Tek što su sklopili brak, a već su pale prve suze. Čini se da je medeni mesec u Parizu posebno pogodio Bena Afleka, budući da su fotografije sa istog prikazale glumca kako jeca. Portal Srećna Republika otkriva zbog čega se suprug Dženifer Lopez rasplakao.

Naime, tokom intimne večere u pariskom restoranu nedaleko od Ajfelovog tornja, mediji su uslikali Bena Afleka (49) kako lije suze. On se u tom trenutku nalazio na večeri sa suprugom Džej Lo i to kako bi zajedno proslavili njen 53. rođendan.

Bena su očigleno savladale emocije, te nije mogao da sakrije svoje radosnice koje su mu se slivale niz lice. Njegova žena ga je iste sekunde zagrlila, ne bi li umirila razneženog supruga. Pored para su se nalazili baloni u čast rođendana latino dive, a intimnoj proslavi nisu prisustvovale Eme (14), ćerka Dženifer Lopez, i Vajolet (16), ćerka Bena Afleka, koje su se već zbilžile i koje poznatom paru prave društvo na medenom mesecu.

Ben i Dženifer su na svečanu večeru došli sređeni od glave do pete. Džej Lo je nosila dugu pripijenu crnu haljnu sa izrezom na struku i dubljim dekolteom, a kombinaciju je začinila i krupnim nizom bisera, piše portal Dejli Mejl. Sandale na štiklu i zlatna šljpkičava klač torbica u toaleti dali dodatnu dozu glamura. Ben se odlučio za klasično crno odelo sa prslukom i belu košulju, a nosio je i crne lakovane cipele. Nema sumnje da se novopečeni mladenci trude da postignu harmoniju u braku, što izgledom, što ponašanjem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)