Zanimljivosti

DŽENIFER LOPEZ OTKRILA ISTINU O ĆERKI?! Dugo se šuškalo da ona zapravo "nije devojčica", trpela je nesnosne kritike!

Ema Maribel Munjiz (14) pod konstantnim je napadima na internetu, a evo zbog čega i kako je reagovala njena poznata majka.

03.07.2022 19:00

DŽENIFER LOPEZ OTKRILA ISTINU O ĆERKI?! Dugo se šuškalo da ona zapravo "nije devojčica", trpela je nesnosne kritike!
Tanjug/AP

Deci poznatih ličnosti nije nimalo lako da se nose sa slavom svojih roditelja i da budu ono što od njih očekuje javnost. Nakon što je Šajlo Džoli Pit bila godinama tema broj jedan kada su u pitanju naslednici svetski poznatih zvezda, pre svega zbog spekulacija da li se ona zbog specifičnog načina oblačenja deklariše kao devojčica ili dečak, sada je na meti ćerka Dženifer Lopez. Naime, internetom su počeli da kruže pakosni komentari na račun devojčice Eme Maribel Munjiz (14), kojima se zadire u njena osnovna ljudska prava i kojim se, što je mnogo strašnije, dete izlaže stravičnom pritisku. Pritom, u mnogim komentarima se maloletno dete vređa jer "nimalo ne liči na svoju atraktivnu majku, a ni na devojčicu".

Pomalo atipičan izgled za današnje generacije koje žele da odrastu pre vremena i ističu svoju ženstvenost po svaku cenu, Ema  je mnogima "problematična", pa se neretko dešava da je porede sa dečakom i dovode u pitanje njenu seksualnu orijentaciju. Iako pevačica i njena ćerka nikada nisu pričale na tu temu, niti je Džej Lo nju negde predstavila transrodnom osobom, mnogima je ipak bio veoma čudan jedan detalj odnosno gest muzičke dive koji je skoro pokazala u javnosti.

Na jednom dobrotvornom nastupu na stadionu "Dodžersa" u Los Anđelesu Dženifer je, naime, iznenadila prisutne predstavivši svoju ćerku koristeći rodno neutralnu zamenicu "oni“.

- Stalno ih zovem da pevaju sa mnom, ali oni ne žele. Oni su veoma, veoma zauzeti. Imaju posla i skupi su. Koštaju me kada izađem na scenu - rekla je tada Dženifer obraćajujući se publici.

Mnogi su ispod snimka, koji je okačen na internetu, komentarisali da je devojčica takva zbog slave svoje majke sa kojom ne zna da se nosi.

Međutim, slike koje su paparaci ovekovečili snimivši ih zajedno na setu snimanja filma Dženiferinog izabranika, Bena Afleka, pokazuju da se njih dve i te kako dobro slažu. Dženi je pokazala da je izuzetno brižna majka i da uprkos dinamičnoj karijeri ne zaboravlja na porodicu, trudeći se da što više vremena provede sa njom.  

Još nezvanični Emin očuh Aflek pokazao je da i on ima lep odnos sa decom Dženifer Lopez, što je njena ćerka Ema potvrdila. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)