Zanimljivosti

Šta se dogodilo s Bred Pitom? Žene u neverici jer on i ovakav oduzima dah! (FOTO)

Poznati glumac trenutno po Evropi promoviše novi film, a njegove fotografije iz Pariza i Berlina su izazvale pravi toplotni talas iako mnogima nije najjasnije zbog čega se odlučio za veoma neobične autfite.

21.07.2022 14:00

Šta se dogodilo s Bred Pitom? Žene u neverici jer on i ovakav oduzima dah! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Iako se bliži sedmoj deceniji života, njegov šarm i lepota ne popuštaju. Bred Pit je od samog početka svoje karijere važio za jednog od najzgodnijih glumaca, a njegove najnovije fotografije dokaziju da i sa 58 godina može da osvaja ženska srca. Plavokosi lepotan trenutno krstari evropskim prestonicama i promoviše svoj novi film „Brzina metka“ (Bullet Train), a portal Srećna Republika vam otkriva kako to Bred Pit uspeva da bude muževan i seksi čak i u ženstvenoj odeći.

Na premijeri najnovijeg ostvarenja u Berlinu, Pit se pojavio u smeđem lanenom odelu, ružičastoj košulji i braon sunčanim naočarima. Košulja zakopčana do pola je otkrivala Pitov izvajani torzo, ali to svakako nije bio naupečatljiviji komad ovog autfita.

Mnogima je pažnju privukla muška suknja koju je Bred nosio, a koja je otkrivala njegove listove i crne vojničke čizme. Na prvi pogled, fanovi i posmatrači nisu znali šta da misle o ovome, ali videvši zavodnika kako samouvereno pozira u lepršavoj suknjici, većina je zaključila da čak i u ovom tradicionalno ženskom komadu Pit izgleda neverovatno.

Dan kasnije, plavušan se pojavio u Parizu i ženska srca su zatreperila. Prizor čuvenog zavodnika u ležernom lanenom odelu je sve oborio s nogu. Bred se odlučio za odoeću u kajsijastim tonvima i krupne naočare za sunce u istoj boji, dok je njegova nemirna plava kosa nemarno lepršala. Svi koji su videli ovaj prizor zaključili su da on nikada nije izgledao bolje i da je pravi primer za sve muškarce kako se stari sa stilom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)