Zanimljivosti

Isplivale MRAČNE TAJNE iz života BENA AFLEKA: Veza sa njim je bila traumatična, a to nije sve!

Glumica Ana de Armas samo je jedna od lepotica sa kojima se Aflek zabavljao, a ona je njihovu vezu pamtila kao veoma bolnu.

18.07.2022 22:00

Isplivale MRAČNE TAJNE iz života BENA AFLEKA: Veza sa njim je bila traumatična, a to nije sve!
Foto: Profimedia

Glumica Ane de Armas (34) je najpoznatija kao nova Bond devojka u poslednjem ostvarenju "Za smrt nema vremena". Ona je zaigrla i kao najnovija verzija Merilin Monro u filmu "Plavuša", a tokom snimanja filma "Duboka voda" zaljubila se u glumca Bena Afleka.

Aflek se pak pre nešto više od 24h posle 2 decenije najzad venčao sa svojom nekadašnjom devojkom Dženifer Lopez. Intimna ceremonija obavljena je u maloj kapeli u Las Vegasu, a venčanju su prisustvovala samo Dženiferina deca i njena mama.

Kubanska lepotica Ana de Armas i Ben su se upoznali početkom 2020. godine, dok su radili na snimanju zajedničkog filma i odmah su stupili u vezu. Par je tokom pandemije čak ostao u karantinu zajedno, a često su napuštali kuću da bi popili kafu ili prošetali pse. Njihova veza trajala je godinu dana, a u jednom trenutku na Aninoj ruci je zasijao dijamantski prsten. Ovo je je pokrenulo lavinu nagađanja da je možda došlo i do veridbe budući da ju je Ben upoznao sa decom iz braka sa Dženifer Garner.

Ana je tokom intervjua za časopis 'Elle' progovorila o mračnim stranama života u Los Anđelesu i o tome kako ju je veza sa Benom naterala da poželi da se preseli iz grada.

- Bilo je kao noćna mora. Ben i ja nigde nismo imali mira. Novinari i fotografi su nas pratili u stopu čak i kad bi izišli da prošetamo pse. Za mene je to bilo toliko traumatično. Da bih vratila kontrolu nad sopstvenim životom posle raskida sa Benom, iz Los Anđelesa preselila sam se za Njujork. U tom gradu imam mnogo više privatnosti -

Njihov raskid je navodno iznenada usledio tokom telefonskog poziva. Aflek je posle raskida viđan zapuštenog i utučenog izdanja, a često se zatvarao u svoja 4 zida. Ana je, s druge strane, prestala da koristi sve društvene mreže, izbrisala Tviter nalog, a nedugo posle toga se i preselila za Njujork.

Ben nije bio očajan samo zbog razlaza sa kubanskom glumicom za koju je pomislio da bi mogla da bude "ona prava". On se posle decenije naizgled idiličnog braka sa koleginicom Dženifer Garner koji je započeo 2005. godine, rastao 2015. Zvaničan razvod usledio je 2018. godine. Njih dvoje su tokom bračne zajednice dobili čak troje dece, ćerke Violet, Serafinu i sina Samjuela.

Brak Afleka i Garnerove obeležila je i njegova prevara sa dadiljom koja im je čuvala decu, kao i alkoholizam kome se odao navodno zbog "lošeg braka u kome je bio zarobljen, ali je ostajao zbog dece". Ben je ovu priču ponavljao sebi dok nije poverovao u nju. Njegova verzija je da je zbog lošeg braka počeo da umesto sa Garnerovom u krevet odlazi sa flašom viskija usled čega bi prenoćio na sofi.

Istina je pak da Aflek već punih 20 godina vodi borbu sa alkoholizmom. On se nekoliko puta pridržavao programa iz ustanovama za odvikavanje, a sve je započelo odrastanjem uz oca koji je imao isti problem. Bivša supruga Dženifer Garner je čak bila ta koja ga je posle razvoda vidno pijanog odvezla na lečenje.

Ben je sada trezan i svi se nadaju da će mu Dženifer Lopez pružiti neophodnu ljubav koju je svih ovih godina tražio na dnu flaše. Lepa Kubanka Ana je pak sreću pronašla pored potpredsedmnika sajta Tinder, Pola Bukadakasia.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)