OMAKLO MU SE!

PROPIO SAM SE JER SAM SE OSEĆAO ZAROBLJENO: Ben Aflek krivi propali brak za svoj alkoholizam!

Dok ovih dana Ben i Džej Lo srećno defiluju ruku pod ruku širom sveta, poznati glumac baca senku na svoj bivši brak i krivi ga za svoju zavisnost od alkohola.

17.12.2021 13:13

PROPIO SAM SE JER SAM SE OSEĆAO ZAROBLJENO: Ben Aflek krivi propali brak za svoj alkoholizam!
Tanjug/AP

Benifer 2.0 je naša realnost. Ne postoji časopis koji bismo otvorili a da nas na njegovim stranicama ne dočeka barem jedna fotka slavnog para kako se grli, ljubi i sija u zanosu. Mnogi će reći da se Ben Aflek preporodio od kad je ponovo u vezi sa Dženifer Lopez koja, priznaćete, uvek izgleda zanosno! I to je divno i za svaku pohvalu.

Ono što pak nije tako lepo i naišlo je na baražnu paljbu osuda širom sveta je intervju Bena Afleka sa Hauardom Sternom od 14. decembra. Tokom ovog radijskog intervjua, on je pričao o brojnim stvarima. Dotakao se i teme zaštite njegove dece of paparaca, razvoda i odvikavanja od alkohola.

Upravo su ove teme dovele do njegovih ne tako pohvalnih komentara na račun njegovog bivšeg braka ali i izazvale oštru kritiku javnosti zbog načina na koji on govori o majci svoje dece.

Naime, Ben je rekao da je u braku sa glumicom Dženifer Garner bio nesrećan i da se osećao zarobljeno, jer je mislio da nema izlaza iz takve zajednice zbog dece koju su dobili zajedno. Par je bio u braku 10 godina, od 2005. do 2015. Oni su se tada rastali, a službeno su se razveli tek 2018. godine. Tokom braka su dobili troje dece, Vajolet (16), Serafinu (12) i Samjuela (9).

Takođe je prokomentarisao kako se okrenuo piću upravo zbog tog osećaja zarobljenosti i da mu se dešavalo da popije i po flašu viskija i zaspi na kauču. U isto vreme je i napomenuo da se verovatno ne bi otreznio i izlečio da je ostao u braku sa Dženifer Garner.

Ovakve reči su naišle na surovu osudu javnosti, koja smatra da ne bi trebalo da priča tako o ženi koja mu je rodila troje dece i za koju je uvek tvrdio da mu je najbolji prijatelj, čak i nakon razvoda. Da stvar bude gora, javnost se prisetila 2018. godine, kada je Garnerova, uprkos tome što su tada bili već 3 godina rastavljeni, sama insistirala da Aflek ode na rehabilitaciju i lično ga sama odvezla na odvikavanje.

Društvene mreže su eksplodirale, a Tviter je bio zatrpan lavinom komentara na račun sve samo ne kavaljerskog ponašanja gospodina Afleka.

Poverljivi izvori iz Holivuda govore da je čak i sama Dženifer Lopez ljuta zbog ovakvog ponašanja svog dečka, jer ne želi da bude ni kriva ni dužna uvučena u ovu priču, pogotovo ne kada pokušava da uspostavi normalan odnos sa Dženifer Garner i Aflekovom decom.

Upravo Džej Lo je jedan od primera kako se sa bivšim mužem ostaje u fer i prijateljskim odnosima zbog dece, jer je o bivšem suprugu Marku Entoniju uvek imala samo reči hvale, i pre i posle razvoda 2011. godine. Par je tokom braka dobio blizance devojčicu Eme i dečaka Maksa koji imaju 13 godina.

Par dana kasnije Ben Aflek je gostujući u šou Džimija Kimela pokušao da objasni kako je njegova izjava pogrešno shvaćena, kako je Dženifer Garner osoba koju voli i poštuje ali i neko sa kim u tom trenutku više nije želeo da bude u  braku. Istakao je da su im deca uvek bila prioritet i da nisu želeli da jednog dana njihovoj deci to bude model braka kojim bi se rukovodili.

Naveo je i da su se trudili da im brak uspe zbog dece, ali da nisu uspeli u tome i da je zapravo bolje što su se rastali, jer da nisu, svađe bi postale svakodnevica a to nije nešto čemu se želeli da izlažu svoju decu.

Na kraju je rekao da su reči koje je izrekao mediji izvukli iz konteksta i da je zbog toga ispao bezosećajan, ali da je to sušta suprotnost od onoga što je on zapravo i da ne želi da njegova deca misle da bi ikada rekao jednu ružnu reč o njihovoj majci.

Zaključio je time da su ga medijski napisi i reakcije na društvenim mrežama povredile ali da je morao da razjasni stvari zbog dobrobiti svoje dece i načina na koji takvi naslovi mogu na njih da utiču. U suštini, jedina prava istina je da je šteta već načinjena a koliko je moguće da se ona umanji ostaje da se vidi.

Komentari (0)