Ne stari!

DŽENIFER ANISTON NE STARI: Glumica kao zaleđena u vremenu, a ovo je njena tajna!

Glumica Dženifer Aniston izgleda savršeno iako ima 52 godine, a evo i kako uspeva u tome!

10.12.2021 13:42

DŽENIFER ANISTON NE STARI: Glumica kao zaleđena u vremenu, a ovo je njena tajna!
printscreen/instagram.com

Dženifer Aniston ima 52 godine, međutim čini se da je za ovu svetski popularnu glumicu vreme jednostavno stalo, pa uprkos tome što je prešla pedesetu idalje izgleda besprekorno, te joj i mnoge dvadesetogodišnjakinje mogu pozavideti. 

Holivudska glumica pobornik je zdravog života, a nedavno je otkrila koje četiri namirnice konzumira svakodnevno, te ih u svakom trenutku možete naći u njenom frižideru.

– Uvek imam artičoke koje su odlične i kad su hladne. Umačem ih u senf. To je sjajan i zdrav obrok. Obavezno se unutra nađe i povrće poput celera i krastavaca. To su osvežavajuće hrskave grickalice koje volim- rekla je glumica, pa dodala:

- Jaja i avokado su sjajna jutarnja kombinacija namirnica koje daju svu potrebnu energiju za početak dana. Možete ih pripremiti na više načina, a jedno od popularnijih je kajgana s avokadom. Jednostavno pripremite kajganu onako kako to obično radite. Zatim u nju dodajte avokado iseckan na kockice. Možete ga i malo zgnječiti s jajima kako biste bolje povezali sve namirnice. Takođe, možete skuvati jaja ili ih pak poširati, te jesti uz dodatak avokada začinjenog s malo bibera i maslinovog ulja.

Komentari (0)