Zanimljivosti

Mima Karadžić nije jedini! Pogledajte kako izgleda devojka ROBERTA KAVALIJA KOJI IMA 80 GODINA!

Svetski poznati dizajner je posle dva propala braka mir našao pored mlađane Šveđanke koja je višestruka mis, Plejboj model, ali i najlepša žena svoje rodne zemlje.

03.07.2022 14:00

Mima Karadžić nije jedini! Pogledajte kako izgleda devojka ROBERTA KAVALIJA KOJI IMA 80 GODINA!
Tanjug/AP

Da ljubav ne zna za godine dokazali su mnogi, pre svega poznati muškarci širom planete, koji bez obzira na činjenicu da su duboko zagazili u sedmu, osmu, pa i devetu deceniju života nemaju ništa protiv da uplove u romantičnu vezu sa ženama od 20 i 30 godina. Srećna republika je nedavno otkrila da se čuveni neženja iz našeg regiona, glumac Milutin Mima Karadžić, pohvalio fotografijom na Instagramu na kojoj je u društvu s devojkom za koju se priča da ima samo 22 godine, što znači da je vremešni umetnik od nje stariji čak 45 godina. Iako on nije otkrio da li je u pitanju izabranica njegovog srca, fanovi na popularnoj društvenoj mreži su mnogobrojnim insinuacijama to i više nego naglasili. 

Iako je Mimina priča izazvala veliko interesovanje, mi otkrivamo da je on daleko od jedinstvenog slučaja. Tako je i proslavljeni italijanski dizajner Roberto Kavali takođe pronašao 45 godina mlađu izabranicu. Ono što je još interesantnije, jeste da je on sa njom u ljubavi još od 2014. godine. 

Kavali ima 80 godina, a Šveđanka Sandra Nilson 35. Ona je, međutim, ovih dana zaokupljena brigom o kolenu svog dragog, koji je pretrpeo povredu i po sopstvenom priznanju, veoma se teško oporavlja. Podsetimo, slavni dizajner je i ranije imao problema sa hodanjem zbog slabosti u zglobovima, pa je tako često bivao prisiljen da koristi štap. Mlada Nilsonova mu je, međutim, uvek uskakala u pomoć i pokazivala koliko je privržena svom vremešnom "dečku". 

Sandra Nilson je imala uspešnu manekensku karijeru koja je ipak u jednom trenu počela da bledi. Ipak, baš tada je ljubav sa Robertom počela da blista.

Ta lepotica je rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a kao veoma mlada ušla je u modne vode. Sandra ima plave oči, tamnu kosu i specifičnu lepotu, pogotovo za područje nordijskih zemalja. Tako su je sa svega 14 godina skauti francuske modne agencije primetili i uveli u svet modelinga. Izgleda da joj je bilo suđeno da upozna Roberta. Ona je bila mis EU, mis bikini sveta, mis Havaja, zvanično najlepša žena Švedske, a posle svega i Plejboj model. Zato ne čudi što ju je Kavali posle 2 propala braka, iz kojih ima petoro dece, odmah primetio.

Kavali i Sandra su se upoznali kada se on razveo od druge supruge 2010. Zajedno su navodno od 2014, iako se nagađa da je odnos započeo mnogo godina pre toga. Modni mogul je, kako kaže, tek pored nje našao svoj mir. Ona je njegova muza, a muza ne bi bila otelotvorenje večite inspiracije kada se ne bi redovno motivisala.

Poslednja podsticajna "motivacija" Sandri od dragog Kavalija, čije se bogatsvo procenjuje na više od 500 miliona dolara, jeste veoma originalno. On je, naime, svojoj dragoj poklonio vikinško uporište iz 11. veka. Ono se nalazi u Švedskoj na privatnom ostrvu koje košta 3 miliona evra. Tako je Nilsonova sada nova vlasnica ostrva u rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma. Na njemu se nalazi i raskošna vila s četiri spavaće sobe, predelom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i netaknutim ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Kavali se poslednjih godina iz petnih žila trudi da održi korak sa mladom izabranicom. On redovno koristi botoks i filere, ali godine su ipak došle po svoje. Sreća je da Sandra sada ima i izolovano ostrvo gde može da se osami, kada se možda umori od prevelike brige i ljubavi sa vremešnim dizajnerom.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)