Zanimljivosti

Nova LETNJA FRIZURA Dženifer Lopez, da li biste je i vi ponele i gde? (FOTO)

Širok osmeh latino dive govori da je sve u ljubavi sa glumcem Benom Aflekom u najboljem redu, dok ona ponosito nosi verenički prsten i isprobava frizure prilagođene trenutnom toplotnom talasu.

15.07.2022 11:00

Nova LETNJA FRIZURA Dženifer Lopez, da li biste je i vi ponele i gde? (FOTO)
instagram-jlo

Pevačica i glumica Dženifer Lopez uživa u ljubavi sa Benom Aflekom, a mnogi bi se složili da ona izgleda sve bolje i bolje. Ljubav je pokretačka snaga na koju je malo ko imun, pa nije ni čudo da smo najlepši upravo kada smo zaljubljeni. Pevačici izgleda veoma prija da nosi zeleni dijamant na domalom prstu, a njen osmeh nam uvek otrkiva mnogo toga.

Latino zvezda se ovaj put odlučila za unikatnu frizuru. Dženifer je shodno letnjim vrućinama kosu podigla u strogu punđu, dok je početne pramenove izvila u pletenice. Ona na snimku deluje da joj se to veoma sviđa budući da se drži rukom za jednu kiku.

- Ne smem da diram ovo - našalila se Lopezova dok je pored nje ceo tim šminkera i frizera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Šminka za koji se Dženifer najčešće opredeljuje je u sedefasto-bronzanim nijansama koje dodatno istaknu njen praplanuli ten. Neutralniji mejkap je bio taj za koji se ona ovaj put odlučila. Prorodne obrve, jedva vidni ajlalner i karmin u zemljanim bojama bili su primetni. Šimer je aktraktivan kao detalj koji šminkeri pri završnici često koriste. On daje sjaj celom licu, lepo izgleda na snimanju, a po njihovim rečima "dobro se i slika" što znači da su i fotografije odlične. Dženifer se opredeljuje standardno za zlaćaste šimere i ciglaste bronzere, a tako je bilo i ovaj put.

Ona je dopunila stajlnig upečatljivim zlatnim minđušama, a tokom priprema na sebi je imala cvetni svileni bademantil.

instagram-jlo

Nova frizura Dženifer Lopez

Fanovi su na novi izgled pevačice imali samo reči hvale.

- Kraljica legendarne energije -

- Večno mladolika -

- Najlepša žena ikada -

- Predivna osoba i spolja i izuntra -

- Šta nam to novo spremaš? - bili su samo neki komentari.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)