Zanimljivosti

Oduvek je oduzimala dah, a EVO KAKO IZGLEDA NA PRAGU SEDME DECENIJE! Skinula se i sve pokazala, a tek što ima partnera! (FOTO)

Popularna glumica se već decenijama ne menja, iza sebe ima 3 braka, a njeno srce je sada osvojio mladi švajcarski kuvar.

10.07.2022 13:00

Oduvek je oduzimala dah, a EVO KAKO IZGLEDA NA PRAGU SEDME DECENIJE! Skinula se i sve pokazala, a tek što ima partnera! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Poznata glumica Demi Mur osvojila je mnoge svojim izvajanim telom u filmu Striptiz iz `96. godine. Tada je prošla posebnu obuku kako bi uspela da izvede zahtevne koreografije budući da je u filmu glumila igračicu u noćnom klubu za odrasle muškarce. Punih 26 godina posle snimanja čuvenog ostvarenja, ta glumica i dalje ima telo na kom bi joj pozavidele decenijama mlađe koleginice.

Murova krajem godine puni 60 godina, pa je samim tim na pragu 7. decenije života, a retko ko bi joj dao godine koje ona, inače, nosi s ponosom. Nismo sigurni koji je eliksir mladosti popila, ali Demi kao da se ne menja.

Ostala je verna svom imidžu, pa je tako često možemo videti ili bez ili sa minimalnom količinom šminke, a duga ravna kosa ostala je njen zaštitni znak. Nadevano je učestvovala u kreiranju kolekcije donjeg veša i kupaćih kostima brenda Andieswim, na šta je posebno ponosna. Ipak, čitava ta priča ostala je u senci figure poznate glumice, koja je svima oduzela dah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

- Dugo sam i sama bila fan Andieswim kupaćih kostima, zato sam i bila zapanjena kada sam dobila ponudu da učestvujem u njihovom kreiranju. Kreiranje tih komada bilo je veoma zabavno i iskreno se nadam da vam se sviđaju ljudima, koliko se nama sviđalo njihovo dizajniranje - napisala je ona u objavi na Instagramu.

Fotografija glumičinog izvajanog tela u bodi-majici i u donjem delu crnog bikinija, dobila je salve koplimenata.

- Demi je toliko slatka -

- Predivna je -

- Volela bih da izgledam kao ona -

- Divna si, toliko mladalački izgledaš -

- Kod tebe izgleda kao da godine idu unazad - ređali su se komentari pratilaca, dok je sam brend dodao da je to za njih bila dosad najbolja saradnja.

Demi je slično pozirala i u retro modelu brenda sa kojim je ostvarila saradnju.

Inače, modeli su upečatljivi po dubokom donjem delu kupaćeg kostima koji izgleda baš kao da je iz prošlog veka. Retro modeli su izazvali sve pohvale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie (@andieswim)

Podsetimo, poznata glumica trenutno se zabavlja sa švajcarskim kuvarom Danijelom Humom koji je 13 godina mlađi od nje. Razlika u godinama njoj nije strana, budući da je bila u braku sa glumcem Eštonom Kučerom, mlađim čak 15 godina. Švajcarski kuvar inače drži restorane po Menhetnu i Los Anđelesu i autor je nekoliko knjiga o kulinarskim veštinama. Par je dugo vremena bio tajanstven u vezi sa svojim odnosom, retko su se zajedno pojavljivali na javnim događajima i nisu delili zajedničke fotografije na mrežama. 

Demi je tek pre 3 nedelje prvi put na Instagramu podelila njihovu zuajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Glumica iza sebe ima 3 braka. Udala se najpre za muzičara Fredija Mura čije je prezime i zadržala, brak sa glumcem Brusom Vilisom je trajao od od 1987. do 2000. godine i u njemu je rodila 3 ćerke, Rumer, Skaut i Talulu. Brak sa deceniju i po mlađim glumcem Eštonom Kučerom je usledio kao treći i to u periodu od 2005. do 2013. godine.

Murova se osvrnula na svoje prethodne partnere u jednom od poslednjih intervjua.

- Sve je to samo proces u kome učite da volite sebe, da prihvatite to ko ste i baš takvi kakvi jeste. Mnogo puta sam menjala svoju ličnost ne bih li postala ono što sam mislila da neko očekuje od mene. Više to ne radim - objasnila je Demi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Humm (@danielhumm)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)