Zanimljivosti

Ana Nikolić u stajlingu za noć koji obara s nogu! Uz ovakvu haljinu NEMA GREŠKE!

Popularna pevačica više puta je pokazala da su njene odevne kombinacije ispred vremena, a poslednje u nizu ćete sve poželeti da prošetate.

08.07.2022 21:00

Ana Nikolić u stajlingu za noć koji obara s nogu! Uz ovakvu haljinu NEMA GREŠKE!
instagram-ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić je kraljica transformacije. Niko sa toliko stila sem nje nije mogao da ponese pojedine odevne kombinacije. 

Devojka od čoklade” se tako pre više od decenije pojavila u nečemu što je ličilo na deo donjeg veša koji je iskombinovala sa kožnom jaknom i vrtoglavo visokim potpeticama. Ona je umela i prva da ponese preko brushaltera sako ili jaknu i time pokaže kako i taj stil može da se ponese s ukusom. Mnogi su, međutim, tada osuđivali pojedine njene kombinacije, za koje se godinama kasnije ispostavilo da su postale pravi modni trend.

Ana često ume da spoji naizgled nespojivo. Nekome može to da se sviđa ili ne, ali niko ne može da joj ospori da stajlingom ide korak ispred svog vremena. Poslednja odevna kombinacija upravo je takva.

Ana je obukla delimično providnu haljinu koja je nešto između haljine i tunike. Ona je do zemlje, ima duge rukave i deluje da je od tila, a istovremeno je prošarana srebrnim cvetnim detaljima. Model, međutim, s obe strane ima duboke šliceve, što stajlingu daje dozu atraktivnosti. Izrezi na haljini, naime, slobodno otkrivaju Aninu figuru koju je uspela da vrati u vreme kada je imala devojačku liniju.

Nikolićeva je haljinu ustručila širim kožnim kaišem, a na bose noge obula je crne kaubojske čizme. Ana je celu kombinaciju "razbila" trendi slamnatim šeširom s crnom trakom i velikom torbom sa resama koja se uklopila uz šešir. Kosu je opušteno pokupila u rep, a dodala je i velike naočare za sunce, iako je već uveliko bio pao mrak.

Pevačica često u poslednje vreme nosi fizuru koja je u potiljačnom delu natapirana i delimično podignuta. Iako se mnogima ta frizura ne dopada, pa je upoređuju i sa čuvenom pevačicom Ejmi Vajnhaus, Ana za sve to ne daje ni 5 para. Ona nosi ono što je trenutno hit u celom svetu, a neki od najboljih šminkera i frizera uvek su zaduženi za njen brespekorni izgled.

Često se dešava da oni koji je najviše kritikuju nedugo ponesu sličnu odevnu kombinaciju koju je Ana odavno prošetala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)