Zanimljivosti

Seka smršala, pa se SKINULA: Fotke zapalile maštu! (FOTO)

Poznata pevačica je nedavno obradovala svoje fanove na Instagramu provokativnom slikom koja jako malo ostavlja mašti na volju!

04.08.2022 09:00

Seka smršala, pa se SKINULA: Fotke zapalile maštu! (FOTO)
FOTO: ATA images

Nakon što je nedavno otkrila šta praktikuje da bi smršala i kako nikako ne može da se odrekne krem bananica, čini se da je dijeta Seke Aleksić dala rezultate, ali i njen poprilično zgustnut raspored nastupa. Kako bi proslavili svoju novu liniju, pevačiva je rešila sa sve svoje pratioce na društvenim mrežama počasti fotkom koja mami poglede. Portal Srećna Republika vam otkriva o kakvoj se izazovnoj objavi radi.

Naime, Seka je na Instagramu okačila fotografiju na kojoj je kao od majke rođena u krevetu, dok prednji deo tela prekriva jorganom. Niz leđa joj se spušta duga crna kosa, a na njenoj ruci i ramenu vidimo pregršt istetoviranih zvezdica. Seka na slici nosi i diskretan lančić pripijen uz njen vrat, ali i upečatljive alke. Što se šminke tiče, pevačica se odlučila sa mačkasti ajlajner, bujne trepavice i usne u boji cimeta.

Naravno, svi znaju da Seka obožava da eksperimentiše sa izgledom, te ih njen novi stajling nije mnogo iznenadio. Ipak, može se reći da je smela fotografija naišla na jako pozitivne reakcije njene publike i pratilaca. Za svega slika je pobrala pregršt lajkova, a ni komentari nisu zaostajali po broju. Fanovi su hvalili Sekinu hrabrost, a u komentarima su prednjačili emotikoni plamičaka, srca i aplauza. Evo šta su Seki poručili njeni pratioci na društvenim mrežama:

- Sviđaju mi se te zvezdice, a ti si zvezdica koja zemljom hoda baby!

- Grom od žene!

- Mislim da Seka ima nameru da ubije 1,7 miliona ljudi!

- Au Svetlanka!

- Seko brate, ćale si keve mi!

- Kidalica!

Čini se kao da je Seka odlučila da ove godine otvori srce svojim fanovima i pruži im priliku da je upoznaju do gole kože, bukvalno i figurativno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)