Zanimljivosti

Fotka koja će napraviti HAOS na estradi: Milica Pavlović sa mužem popularne koleginice!

Na jednom velikom prestoničkom veselju plavokosa pevačica se družila sa suprugom poznate pevačice!

01.08.2022 11:30

Fotka koja će napraviti HAOS na estradi: Milica Pavlović sa mužem popularne koleginice!
FOTO: ATA images

Košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović su proslavili svoje crkveno venčanje, a mnogobrojne poznate ličnosti su prisustovale njihovom veselju. Ipak, najveću pažnju je privukla mlada pevačica Milica Pavlović koja se provodila u jako dobrom društvu. Portal Srećna Republika vam otkriva sa kime je Seksi Senjorita igrala na slavlju.

Naime, plavokosa pevačica je na svom Instagram storiju objavila trenutke sa ovog veselja, a na par njenih snimaka pojavio se i suprug jedne od njenih jako poznatih koleginica. Radi se o Filipu Živojinoviću, koji se na Miličinom storiju pojavio dok je u pozadini išla pesma Dejana Matića “Dozvola za ljubav”.

FOTO: Printscreen/Instagram/senoritamilica

Milica Pavlović i Filip Živojinović

Milica je pevala i plesala uz baladu, a Filip se pojavio iza nje i par trenutaka je pevao i veselio se. Mnogi su se jednoglasno zapitali gde se u tom trenutku nalazila Miličina koleginica i Filipova supruga, pevačica Aleksandra Prijović.

Atraktivna Prija se naime tada nalazila u Crnoj Gori, budući da je za to veče imala zakazan nastup u Budvi. Venčanju novog košarkaša Crvene zvezde i srpskog reprezentativca sa prelepom Minom su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a među njima su najbrojniji svakako bili sportisti.

Na venčanju su viđeni Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Miloš Teodosić, Tadija Dragićević, Stefan Jović, Vasilije Micić, Nemanja Dangubić i njegova lepša polovina odbojkašica Katarina Lazović. Pored njih i Nikola Kalinić, Nebojša Ilić, Alen Omić, Danilo Anđušić i mnogi drugi su uveličali veselje ovog lepog i mladog para!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)