Zanimljivosti

MILICA BEZ GAĆICA: Na nastupu bez veša, a savete deli u toplesu - Fanovi oduševljeni! (FOTO)

Popularna pevačica objavila fotografiju na kojoj je do pola kao od majke rođena, dan pre toga nastupala u haljini bez donjeg veša, mreže izgorele, reagovala i Jelena Karleuša!!

28.07.2022 12:00

MILICA BEZ GAĆICA: Na nastupu bez veša, a savete deli u toplesu - Fanovi oduševljeni! (FOTO)
Tanjug/AP

Pevačica Milica Pavlović trenutno nastupa u BiH. Ona je tokom jučerašnjeg dana preplavila stori na Instragramu snimcima sa nastupa iz bosanske diskoteteke. Milica je dan ranije postavlila i fotografije na kojima je i jedna sa nastupa u crnoj ekskluzivnoj haljini u kojoj je očigledno bez veša. Mnogima se čini da je Pavlovićeva najseksepilnija upravo ovoga leta, a ne bi joj bilo prvi put ni da ponese haljinu bez veša budući da je to već uradila.

Milica se ovaj put opredelila za dugu crnu toaletu koja je na desnom boku bila kompletno izrezana i od dela grudi do početka butina imala je samo perlu kojom se vezivala. Mnogi su se pitali da li je Milica i ovog puta izostavila veš, ali ukoliko smo se u njenom prethodnom izdanju u krem elegantnoj haljini i zapitali da li je našem oku promakao detalj da Milica ima veš, ovaj put je sigurno da nema.

Instagram / senoritamilica

Uz ovu haljinu se ne nosi donji veš

- Malo onako malo ovako - napisala je pevačica uz objavu fotografija.

 

 

Izazovan stajling pobrao je more reakcija menju kojima je bila i ona od pevačice Jelene Karleuše, sa kojom se Milica inače druži.

- Micika cicika - napisala je JK.

- Bože, koliko si savršena -

- Još nije izmišljena reč da opiše tvoju lepotu -

- Božanstvena si -

- Slatko je more kad izađeš ti iz vode -

Milica je oko ponoći objavila fotografiju koja je uslikana tokom  snimanja spotova za novi album i po njenim rečima "stajala je u fioci". Objava je za nepunih 12h dobila blizu 42.000 sviđanja i oko 300 komentara. Pevačica je na njoj kompletno našminkana, kosa joj je vezana u visoki rep i kao jedini detalj ima velike elegantne minđuše. Pavlovićeva je uslikana do struka gde se već nazire da je obučena, a gore je potpuno gola i grudi je prekrila rukama.

 

 

- Ova slika je stajala u fioci. Razmišljala sam "Hoću - neću, pa danas - sutra" ? Jel previše ? Sedim sada, spremam se za sledeći koncert, čitam da album već ima 65 miliona pregleda posle 3 meseca kako je izašao. Sećam se, bila sam premorena, meseci pripreme albuma, uključena sam bila u svaki delić pripreme i realizacije, poslednjeg dana sam i šrafove kupovala i u trenutku dok sam menjala kostim u toku snimanja vizuelnih performansa za novi album @moshicreative kaze: “Stani tu!” I evo je! Savršena, iskrena ratnička slika. Suze, krv i znoj. Volim vas dominatori, onako do kostiju. Volim vas što dominiramo, volim vas što ste borbeni kao i ja, volim vas što dokazujemo da nam niko ne može ništa i volim vas što ste "moji" svih ovih godina. Posesivno samo moji! A ja samo vaša! Tada, sada i zauvek - napisala je Pavlovićeva u opisu golišave fotografije, a mreže su izgorele.

- Boginja si i tačka -

- Suze, krv i znoj, jer ti si lavica! -

- Jedina žena koja je sama sve postigla -

- Fotografija je previše i premalo u isto vreme -

- Totalna dominacija -

- Boginjo, zaslužila si ovaj uspeh -

Kao i uvek našla se nekolicina onih kojima je ovakva Miličina fotografija bila "previše" pa su odreagovali u stilu:

- Bolje da je i ostala u fioci -

- Ti si lepa, zgodna, talentovana pevačica i sve si postigla sama, golotinja ti nije potrebna da se njome probijaš -

- Pametno, slikaš se gola i u trenu ćeš imato 200.000 lajkova - samo su neke od reakcija pa se čini da se svetu nikada ne može ugoditi.

Da li je i vama ovakva Miličina slika previše provokativna?

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Nina

28.07.2022 12:50

Kada cete zapamtiti da ovakve haljine IMAJU gace¡!