Zanimljivosti

MILICA PAVLOVIĆ BEZ BRUSA, obline na izvol'te, pršti na sve strane! Stajling koji više otkriva nego pokriva, mnoge je ostavila da maštaju ŠTA JE ISPOD! (FOTO, VIDEO)

Popularna pevačica je na nastupu u Budvi ponela haljinu koja teško da može tako da se nazove budući da je izrezana sa svih strana.

24.07.2022 11:00

MILICA PAVLOVIĆ BEZ BRUSA, obline na izvol'te, pršti na sve strane! Stajling koji više otkriva nego pokriva, mnoge je ostavila da maštaju ŠTA JE ISPOD! (FOTO, VIDEO)
Tanjug/AP/e stock: Caslav Vukojicic

Pevačica Milica Pavlović trenutno nastupa na crnogorskom primorju gde je ionako vrele dane dovela do usijanja. Naime, ona se pojavila u Budvi u haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, a kako se mnogima učinilo, po svoj prilici na sebi nije imala ni donji veš.

Milica se opredelila za haljinu u bež boji koja ide samo preko jednog ramena i liči na kreacije koje su se nosile u doba Antičke Grčke. Ona očigledno nije smatrala potrebnim da obuče brushalter, pa su njene obline bukvalno bile na izvol'te. Mnogima se učinilo da su izostale i gaćice budući da se haljina spušta do zemlje, a ima ogroman šlic sa strane koji otkriva cele noge, ali i deo bedara i kuk. Upravo zbog toga je očigledno da pojasa za donji veš nema, a Milica kao da se trudila da što manje ostavi mašti na volju pa je neprestano podizala noge i tako pre nastupa i pozirala za Instagram.     

Da stvar bude ekstremnija, ona je na butinu stavila neku vrstu podvezice od srebrnog štrasa i uklopila je uz cirkonsku ogrlicu i sandale na vezivanje.

Pavlovićeva se odlučila da pusti dugu plavu kosu, šminka je bila svedenija, a zasnivala se na zemljanim tonovima senke, bronzeru i neutralnijem karminu.

Fotografije su za kratko verme dobile više od 35.000 sviđanja i 200 komentara.

- Leleeee - prokomentarislala je koleginica Radmila Manojlović.

- Najlepša žena na svetu -

- Ko god je slikao, kao da je bio u raju! -

- Zaljubio sam se, ljubavi moja -

- Vidi se koliko si srećna i lepa, uživaj u tome! -

- Mis Senjorita, srpska Šeron Stoun! - glasio je jedan komentar u kom se očigledno aludiralo na podizanje nogu i njihovo prekrštanje u stilu čuvene američke glumice koja je zahvaljujući sceni iz filma "Niske strasti" kada otkriva svoje međunožje stekla svetsku popularnost.    

Milica je u istom stajlingu postavila još jedan video iz lifta, gde je dodatno otkrila malte ne sve, pa su se mnogi složili da su u nekim trenucima imali osećaj kao da pevačicu vide potrpuno golu.    

BONUS VIDEO:

Komentari (1)