Zanimljivosti

Bosiljčić se POHVALIO ŽENOM: Objavio fotku Jelene u izdanju koje je oduševilo sve! (FOTO)

Glumac Ivan Bosiljčić veoma je ponosan na svoju suprugu koja će za neki dan u Beogradu nastupati sa čuvenim svetskim tenorom Andreom Bočelijem, pa je fotografiju podelio po svim mrežama uz natpis "Moja žena!"

17.07.2022 09:00

Bosiljčić se POHVALIO ŽENOM: Objavio fotku Jelene u izdanju koje je oduševilo sve! (FOTO)
instagram-jelenatomasevic_official

Glumac Ivan Bosiljčić je na Instagramu postavio fotografiju supruge pevačice Jelene Tomašević. On je u objavi napisao kratko "Moja žena pevaće sa čuvenim Andreom Bočelijem" čime je najavio Jelenin nastup u Beogradu predviđen za poslednju nedelju jula.

Bosiljčić je ponosno postavio fotografiju na kojoj je Jelena u upečatljivom stajlingu. Tomaševićeva se opredelila za haljinu koja je nešto između regularne haljine i tunike. Ona je tankog, efektnog materijala i atraktivne boje. Dezen koji je ponela pevačica je kombinacija svih tonova plave i ljubičaste. Ona se odlučila i za ljubičasti smouki na očima, brozer na obrazima i neutralni karmin. Mnogi su primetili da joj ova šminka najbolje pristaje na preplanulom tenu, a i za kosu je dobila sve pohvale.

Zalazak sunca u polju žalfije je dodatno učinio fotografiju neobičnom.

Jelena će nastupiti kao specijalna gošća na koncertu jednog od najboljih tenora sveta Andrea Bočelija 22. jula u Beogradu na festivalu “Belgrade River Fest”.


- Maestro Bočeli ima običaj da na svojim svetskim turnejama, kao specijalnog gosta pozove pop pevačicu iz zemlje u kojoj nastupa. Posebno mi je drago što su moja muzika i rad došli do ovako veličanstvenog umetnika i da su on i njegov tim odlučili da u Beogradu na koncertu pevamo zajedno. Bila sam na koncertu @andreabocelliofficial pre 10 godina u Beogradskoj areni i oduševila sam se lepotom i kvalitetom njegovog pevanja. Pomislila sam: "Ako je ovaj glas ovoliko divan za slušanje, kakav bi osećaj bio pevati sa ovim čovekom". Negde u dubini sebe sam to i poželela, a želje se ostvaruju. Bogu hvala, uskoro ću moći da vam kažem kakav je osećaj pevati sa velikim Bočelijem - napisala je Jelena na Instagramu.

instagram-jelenatomasevic_official

Jelena će uskoro nastupiti sa Andreom Bočelijem u Beogradu

Njeni fanovi nisu ovu objavu propratili bez reakcija.

- Svaka čast, Jelena! Zasluženo najbolja -

- Gledala sam ga već, ali biće posebno sa tobom. Snovi se ipak ostvaruju, a ti si jedinstvena i posebna -

- Koji drugi bi izabrao, sem anđeoski glas lepe Jelene -

- Jelena jedino to i može, a mi ćemo da ih podržimo -

- Ona je najbolji vokal i može da parira svim svetskim izvođačima -

- Mislite Bočeli će imati tu čast da peva sa našom Jelenom? -

- Biće veliko zadovoljstvo slušati dva vrhunska voklala, čestitamo - bili su samo neki komentari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)