Zanimljivosti

Šta to radiš, Sanja? Hjurikejnka zajahala motor, jedan detalj je posebno privukao pažnju!

Sanja Vučić na motoru u nikad seksepilnijem stajlingu! Fanovi poručili da će izgoreti CG gde trenutno popularna grupa nastupa. Sve oči bile usmerene na Sanjinu kosu!

21.07.2022 22:00

Šta to radiš, Sanja? Hjurikejnka zajahala motor, jedan detalj je posebno privukao pažnju!
Foto: N. Pančić

Grupa Hjurikejn ne miruje ni ovog leta, a crnogorsko primorje je samo jedno od destinacija gde će se ove razigrane dame naći. Trenutno nastupaju u Igalu i uživaju u čarima leta i mora, dok se jedna od članica benda odvažila i na korak dalje. Sanja Vučić je tako zajahala motor. Ne znamo da li je to samo zbog potreba fotografisanja ili se zaista provozala. Sanja je imala odgovarajući stajling tako da ništa nije isključeno.

Ona je ponela kožnu jaknu koja deluje kao da je planski kupljena za vožnju motora. Jakna je na sebi imala niz kaiševa, nitni i rajfišlusa dok je dole imala kraće helanke ili popularne nekadašnje biciklističke, a gore top. Od obuće se opredelila za malo neuobičajene kožne papuče ogromne platforme i glomazne štikle, a imala je i sportske naočare za sunce. Primetno je ipak da nije imala kacigu, a i teško da bi u tim papučama mogla da provoza bilo šta.

Jedan detalj na Sanji privukao je najviše pažnje, a u pitanju je njena kosa. Ona je uradila dredove koji joj dosežu do kukova i ponosno ih je pokazivala. Kratko je na Instagramu u opisu fotografija napisala: "Wow".

Sanjini fanovi bili su oduševljeni njenim stajlingom.

- Stvarno si WOW -

- Sanja plus nova frizura zagarantovano izgoreće CG -

- Kako nam je Sanja zapalila Instagram -

- Došla i izdomirala -

- Lepša od najlepše -

- Kosa kida -

- Došla i izgrmela -

- 300 i nešto lajkova dobila za minut! -

- Definitivno najlepša devojka na Balkanu - samo su neki od komentara.

Da li biste vi ponele ovakav stajling ili popularne dredove?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)