Zanimljivosti

MREŽE GORE, a Seka NA TRAKTORU: Pevačica oduševila fotkama sa sela (FOTO)

Popularna pevačica u potrazi za spasom od letnjih vrućina obišla je vinariju, a pored čari vina, prirode i ambijenta, nije odolela ni da isproba traktor! Fanovi joj garantuju da bi tehnički prošla iz prve!

15.07.2022 17:00

MREŽE GORE, a Seka NA TRAKTORU: Pevačica oduševila fotkama sa sela (FOTO)
Foto: D. Kadić

Pevačici Seki Aleksić koja vredno nastupa ovih dana izgleda je dosadila letnja žega, pa je spas potražila na seskom imanju u Negotinu. Seka je svoje pratioce na Instagramu obradovala serijom fotografija u zanosnoj svilenoj haljini najaktuelnije kivi-zelene boje. Haljina je dubokog dekoltea, tankih bretela i srednje dužine, tačnije do upola listova, a ima i veliki šlic sa bočne strane. Seka svakako ima i šta da pokaže u predelu dubokog izereza na grudima, a vidno je da je brushalter tokom trenutnih tropskih vrućina izostao. Haljina je srećom idealna za visoke temperature, a pevačica ju je često i bez bojazni zadizala.

Aleksićeva je celu kobinaciju začinila kožnim belim čizmama do kolena. One su retro izdanja u vidu špicastog vrha, delimično su nabrane u predelu listova i imaju tanku štiklu sredenje visine. Pevačica ih je uparila uz beli okvir naočara za sunce, unikatnu belu narukvicu i tašnicu u zebrastom dezenu.

Instagram-seka_aleksic

Seka u traktoru

Mnogima je zapalo za oko da je duga spuštena kosa koja Seki doseže do preko kukova uz čizme do kolena možda preterana za ove vrućine, ali izgleda da njoj to nimalo nije smetalo. Seki sve to do te mere nije smetalo da je čak odlučila da pokuša da provoza ni manje ni više, već traktor! Ne znamo koliko je uspela u tome u belim špicastim čizmama na štiklu, ali sigurno je da je ambijent bio i više nego idealan za fotografisanje.

Domaćici kakva je Seka ne bi bilo teško ni da nauči da vozi traktor ukoliko bi potrebe spota, snimanja ili domaćih radinosti u polju to zahtevale od nje. Ona je poznata kao neko ko se često šali na sopstveni račun, a ne libi se ni da mnoge svoje dogodovštine podeli sa fanovima. To je možda i glavni razlog što je blizu milion i po ljudi verno prati.

Instagram-seka_aleksic

Ništa joj nije teško

Seka je juče posetila vinariju u Negotinu, a fotografije koje je objavljivala nosile su ove nazive:

- Ljubi me brzo, žurim! -

- Biće ovo dobra berba! -

Dok je fotografija u traktoru nosila naziv: "Za Beograd - za Beograd!".

Instagram-seka_aleksic

Za dobre fotke sve bi uradila!

Fanovi su bili oduševljeni, a samo neki od komenetara bili su ovi:

- Seko, mislim da si tehnički prošla iz prve!! -

- To je žena na sve spremna! -

- Gospođetina pre svega -

- Traktorista naš -

- Čizme su pokidale -

- Voleo bih da imam ovakvog "kolegu" na traktoru! -

- Primer žene koja uživa u životu uvek i svuda! Ne stidi se ni traktora ni luksuza -

- Žena, majka, kraljica, svaka joj čast što ne pati od neke visine, a može! -

- Ma samo da nije prokuvala u tim čizmama - bili samo neki od komentara.

Instagram-seka_aleksic

Predah od letnje gradske vreve

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)