Zanimljivosti

Čudo neviđeno, KIM KARDAŠIJAN ISKOPIRALA LEPU BRENU! Fotografije najpoznatije starlete na svetu izazvale haos, sve je tu, šminka, frizura, kupaći! (FOTO)

Poznata staleta eksluzivno je najavila seriju svojih novih kupaćih kostima u duhu osamdesetih godina i to identičnim stajlingom koji je naša pevačica nosila još pre 40 godina.

02.07.2022 12:00

Čudo neviđeno, KIM KARDAŠIJAN ISKOPIRALA LEPU BRENU! Fotografije najpoznatije starlete na svetu izazvale haos, sve je tu, šminka, frizura, kupaći! (FOTO)
Tanjug/AP

Najpoznatija svetska starleta, Kim Kardašijan, promovisala je liniju SKIMS kupaćih kostima donevši duh osamdesetih godina i to kako izborom boja i krojevima, tako i svojom frizurom i šminkom koje je izabrala za specijalni editorijal. Međutim, iako se toj rijaliti zvezdi očigledno činilo kao da joj je krajnje jedinstvena ideja da u retro stilu uradi seriju fotografija, ispostavilo se da je na njima zapravo iskopirala, ni manje ni više, nego jednu od najpoznatijih pevačica s naših prostora, Lepu Brenu.    

Kim, naime, nosi kupaći koji je u gornjem delu u vidu topa, dok dole ima ultra-kratku mini suknju. Oba komada su u istoj srebrnoj boji i podsećaju na one šljašteće nijanse koje su osvajale svet pre četiri decenije. Frizuru je prilagodila duhu vremena, pa je tako pozirala s prelomljenim talasima i šiškama koje neobavezno padaju preko čela. Šminka je u vidu srebrno-plavih nijansi senke koja posebno "bode oči" i neutralnog karmina, a stajling je dopunila glomaznim zlatnim minđušama i srebrnim sandalama.

Ukoliko vam se u glavi pojavio flešbek, niste jedini. Sve to podseća na ono vreme čemu su mnogi od nas svedočili osamdesetih godina, u jeku vrtoglave karijere Lepe Brene i "Slatkog greha". Tako numera "Mile voli disko" jeste ono što jedino fali Kim u pozadini njenog snimka kako bi nam osećaj bio potpun.

YouTube/printscreen/Lepa Brena

Kim Kardašijan sada i Lepa Brena iz `82. godine prošlog veka

Brena na nastupu tokom snimanja filma "Tesna koža" izvodi pomenutu numeru u šortsu identične srebrne boje i materijala kakav je 40 godina kasnije "izumela" Kardašijanka. 

Najpoznatija pevačica nekadašnje Jugoslavije takođe ima srebrne sandale, crni top, kao i frizuru koju je starleta pokušala da dočara, baš kao i svetlo plavu senku koja je obeležila Breninu tadašnju karijeru.

YouTube/printscreen/Lepa Brena

Plava senka kao obeležje osamdesetih ponovo je aktuelna i kod Kim (levo)

Kim je na ostalim fotografijama editorijala ponela i druge varijante srebrnih i zlatnih bikinija, a pored nje su i manekenke koje imaju frizure karakteristične za osamdesete.

Starleta je, inače, izlazak svoje kolekcije sa sloganom "Izlazi uskoro: Novi SKIMS metalik kupaći kostimi" najavila premijerno za sredu, 6. jul. Postavila je i snimak na kom je u svom prepoznatljivom izdanju, a vidno je da je dovela liniju do željenog cilja. Nedavno se, podsetimo, pohvalila da je izgibila 10 kilograma. 

Reakcije njenih fanova nisu izostale.

- Opsednuta sam ovom serijom kupaćih -

- Ne mogu da dočekam -

- Fantastični su -

Kao i uvek našlo se nekoliko zlonamernih komentara onih koji su smatrali da starleta nije bila originalna.

- Iritantna je! Pokušava da bude u centru pažnje pošto-poto, a samo je iskopirala Bijonse koja je to davno pre nje ponela. U tom pokušaju Kim je ispala kao klovn! -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)