Zanimljivosti

POTPUNO GOLA NA LEŽALJCI! Rijaliti zvezdu uhvatili paparaci, raskinula s dečkom pa celom svetu pokazala zadnjicu, a i sve ostalo! (FOTO)

Atraktivna crnka se, kako se čini, protivi svim pravilima Instagrama, budući da je njena fotografija i dalje dostupna u svom punom "sjaju".

27.06.2022 15:00

POTPUNO GOLA NA LEŽALJCI! Rijaliti zvezdu uhvatili paparaci, raskinula s dečkom pa celom svetu pokazala zadnjicu, a i sve ostalo! (FOTO)
Tanjug/AP

Manekenka i rijaliti zvezda, Kendal Džener, tek što je posle 2 godine raskinula sa NBA košarkašem Devinom Bukerom, skinula se potpuno gola i tako legla da se sunča, pri čemu su je paparaci "slučajno" uhvatili pa su uvid u izgled njenog tela, ali bukvalno svakog njegovog centimetra, dobili ljudi širom planete.    

Na fotografiji koja je u trenu obišla svet, i to zato što ju je, verovali ili ne, i sama Dženerova postavila na svoj Instagram, zgodna crnka leži na stomaku i gleda u telefon, dok na sebi ima jedino zeleni kačket. Mnogi su morali da zumiraju ne bi li se uverili da li je Kendal zaista gola ili je to samo plod njihove mašte.

Još se ne zna sa kim se golišava manekenka družila i ko je uslikao prizor koji je za vrlo kratko vreme dobio skoro 7 miliona sviđanja. Komentari su pljuštali na sve strane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

- Ona je rekla da je sada solo -

- Zbog tebe sam zumirao fotku više puta -

- Tako je moja Barbi lutka izgledala kad bih je presvlačila -

- Prilično sam sigurna da je ovo protiv pravila Instagrama, ali sasvim je u redu -

- Pobogu devojko, pokrij se! Ne smeš pokazivati celome svetu koliko si divna -

- Samo zato što si poznata ne znači da ne treba da nemaš ni gram morala što se tvog tela tiče -

- Kako to da ona može da postavlja fotografije na kojima je gola, a niko drugi po pravilima Instagrama ne sme? -

- Neko bi trebalo da kaže njenom bivšem, Devinu, da izdrži i ostane jak! - bile su samo neke od reakcija na zanosno telo mlade zvezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

A kako Kendal ne bi ostala sama u ovom pokušaju, brže bolje je iste večeri i njena sestra Kloi Kardašijan pokušala da pažnju preusmeri na sebe. Ona je maltene nekoliko minuta kasnije objavila 2 svoja snimka iz toaleta, ali je ona, za razliku od Kendal, nosila minijaturni roze bikini. 

- Nisam sigurna kada sam kupila ovaj pink bikini, ali obožavam ga - napisala je Kardašijanka uz post koji je postigao blizu milion sviđanja.

Kloi je, kako se čini, najzad postigla dugoočekivanu savršenu liniju i mnogi fanovi su je upozorili da se zaustavi na tome jer bi nastavak mršavljenja mogao da bude poguban.

- Toliko mršava i divna -

- Devojko, izgledaš fantastično -

- Volim tvoje obline -

- Kraljica si - bili su samo neki komentari na račiun izgleda rijaliti zvezde koja se i ovog leta bori sa novom prevarom bivšeg partnera, takođe NBA košarkaša Tristana Tompsona.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)