Zanimljivosti

BIJONSE IMA KLONA: Evo kako izgleda!

Čuvena američka pevačica je dokazala da u njenoj porodici iver zaista ne pada daleko od klade.

15.06.2022 13:00

BIJONSE IMA KLONA: Evo kako izgleda!
Ap photo

Pre deset godina, pevačica Bijonse Nouls je donela na svet devojčicu neobičnog imena, Blu Ajvi Karter. Iako su u to vreme mnogi sumnjali da čuvena zvezda nije ni bila trudna, nakon pune decenije kraljica Bi, kako je mnogi zovu, sa ponosom pokazuje fotografije svoje starije ćerkice, a mnogi su primetili i jednu neodoljivu sličnost između mame i njene naslednice. Portal Srećna Republika vam otkriva o čemu se radi.

Naime, nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotogarfija malene Blu Ajvi, koja je izrasla u prelepu devojčicu, kako u društvu svog tate, repera Džej Zija, prisustvuje košarkaškoj utakmici. Kamera na terenu je uhvatila nasmejanog oca i preslatku ćerkicu, čije bujne kovrdže su zaludele svet.

Samo par dana kasnije, na Internetu se pojavio kolaž na kojem su mala Blu Ajvi i njena mama Bijonse jedna pored druge. Ista frizura, iste minđuše, isti osmeh. I svet je zaključio da je Bijonse rodila svoju malu kopiju. Sličnost između majke i ćerke je ogromna, pa su mnogi bili oduševljeni, budući da je većina ljudi do sada mislila da malena Blu više liči na svog tatu. Vreme je pokazalo drugačije.

Pre tri godine je i sama Bijonse na svoj Instagram nalog okačila kolaž sebe sa 7 godina i svoje ćerkice u istom uzrastu. Mama je sa ponosom zaključila da njena devojčica jako brzo raste i već se tada moglo naslutiti da će Blu Ajvi izrasti u klona mame Bijonse. Vreme će pokazati i da li je od mame i tate nasledila i talenat za šou-biznis.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)