Zanimljivosti

SEKA ŠOUMEN se posle TRAKTORA POPELA I NA KROV: Pevačica noću dobija neku čudnu energiju! (FOTO+VIDEO)

Seka Aleksić se posle traktora i trotineta zarad fotografisanja popela i na krov automobila u sred noći i to u štiklama! Fanovi oduševljeni!

29.07.2022 21:00

SEKA ŠOUMEN se posle TRAKTORA POPELA I NA KROV: Pevačica noću dobija neku čudnu energiju! (FOTO+VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Pevačica Seka Aleksić ovih dana nastupa, a sudeći po objavama koje deli sa pratiocima putem Instagrama njoj ništa ne pada teško. Ona se nije libila da se slika u traktoru, uzme pecaroški štap i pokuša da ulovi ribu, provoza trotinet u sred noći i to na štiklama, a sada ju je ponovo obuzelo neko pozitivno ludilo! 

Seka se u interesantnom stajlingu slikala prvo za volanom automobila, a potom je usledila i fotografija na krovu auta. Ne znamo ko joj je pomogao da se popne i kako je uopšte u sred noći dobila ideju da se popne na krov vozila i fotografiše se i to u štiklama

- Malo se jelo, malo se pilo, pijana bi glava zaspala ili zaplesala?! - napisala je Seka uz fotografije.

Aleksićeva ima crne helanke i zatvorenu majicu dugih rukava, od crnog tila. Kratku sivu suknju ima preko helanki uz koju je uparila srebrne štikle i viseće minđuše od cirkona.

Njeni fanovi bili su oduševljeni akrobacijama i fotkama sa krova automobila.

- Valjalo se popeti na krov auta, najjača si! -

- Više nije glavno pitanje za konobara koja je šifra interneta i da li može da slika, sad je: " Izvinite je li možete da mi pomognete da se popnem na krov automobila?” -

- Volim ovu Seku! -

- Gospodarica -

- Prava bomba -

- Da je sreće da ima više ovakvih žena! -

Alekićeva je potom iskoristila priliku i da se provoza narednog dana na tronitetu i to na nadvožnjaku punom saobraćaja. Ona je to takođe izvela u svom stilu, znači u visokim srebrnim štiklama i eksluzivnoj srebrnasto-sivoj haljini sa resama. 

- Hvala svima koji su bili na najluđem nastupu sinoć. Mi smo se ludo zabavljali i na trotinetu koji se desio veoma spontano. Onda je usledila ideja da se malo provozam i do kluba gde sam nastupala. Provela sam se fenomenalno, kao što vidite ja se na turneji ludo zabavljam. Ova glava je stvarno luda - napisala je Seka posle nastupa na hrvatskom primorju.

- Gde god da nastupaš, sa tobom je provod zagarantovan! -

- Veliki pozdrav za kraljicu! Bila si super! -

- Obožavam te! Nasmeješ me i kada mi je najteže! -

- Seko, volim te mnogo! Da te nisam kojim sliučajem ja rodila? - 

- Meni ova žena upravo popravi dan! -

- Pičiš Seko na trotinetu kao profesionalac! - ređali su se komentari fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)