Zanimljivosti

OVO IZAZIVA MUČNINU! Anđelina Džoli odbila je da poljubi Džonija Depa na snimanju filma, GROZNO! (FOTO)

Glumica burnog temperamenta često je upadala u afere sa glumcima sa kojima je snimala filmove, a evo zašto joj se slavni zavodnik nimalo nije dopao.

21.09.2022 15:00

OVO IZAZIVA MUČNINU! Anđelina Džoli odbila je da poljubi Džonija Depa na snimanju filma, GROZNO! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Nije tajna da poznata holivudska glumica Anđelina Džoli zavodi svoje glumačke partnere na snimanjima filmova, pa je tako s mnogima i uplovljavala u najrazličitije afere. Treba samo podsetiti na to da je i najpoželjnijeg muškarca na planeti, zavodnika Bred Pita, opčinila upravo na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit” 2005. godine. Ubrzo je sa njim usledio brak, kao i mnoštvo dece. Bred se posle čuvenog filma bezuspešno pravdao da su se tada samo rodile simpatije između njih dvoje, a ljubav je navodno planula tek posle njegovog razlaza s Dženifer Aniston

Samo jedan u moru Anđinig partnera sa kojima je trebalo da odglumi intimne scene bio je i čuveni Džoni Dep, složiće se dame širom planete, jedan od najlepših glumaca u istoriji. Međutim, sada je otkriveno da Džolijeva njime nije bila nimalo oduševljena.

Naime, njih dvoje su 2010. glumili par u filmu “Turista”, koji je većim delom sniman u Veneciji. Navodno je  Anđa tada bila zgrožena zadahom holivudskog glumca, do te mere da nije mogla da se poljubi sa njim, pa je besnela na režsera i govorila mu da joj je muka od smrada čim se približi Depu.  

- Dep ne drži do higijene. On vodi boemski život i mi smo presrećni kada se on uopšte sutradan i pojavi na snimanju. Nije bitno u kom izdanju dođe pošto se tim profesionalnih kostimografa, šminkera i frizera pobrine da on izgledom zablista na sceni, dok svi znamo da Džoni ni malo ne haje za umivanje ili pranje zuba - rekao je izvor sa snimanja filma.

Anđelina je odbila da se poljubi sa Džonijem, ali je poljubac morao da se desi pa je ona tražila od Depa da prvo uzme tečnost za ispiranje usta kako bi koliko-toliko prikrio užasan zadah. Tu vest su mediji jedva dočekali, a osvanula je i na Tviteru.

Podsetimo, Dep je veliki zavodnik, a poslednja partnerka mu je glumica Amberd Herd sa kojom se mesecima gonio na sudu zbog optužbi da ju je zlostavljao, a nakon što je dobio parnicu odlučeno je da mlada umetnica mora da mu isplati 2 miliona evra. Francuska glumica Vanesa Paradi je njegova prva supruga sa kojom je proveo najviše godina. 

 Džoni je poznat po tome da je tokom života probao sve i svašta od nedozvoljenih supstanci, a voli i da popije koju čašicu više. Ni jutarnju mamurluk mu, takođe, nije nimalo stran. 

YouTube/printscreen

Poljubac u kom se Anđelini okretala utroba

S druge strane, interesantno je da je među brojnim partnerima Anđeline Džoli na filmu bio i škotski glumac Kolin Farel sa kojim je snimala film “Aleksandar Veliki” 2004. godine. U filmu mu je glumila majku, dok mu je u stvarnom životu bila partnerka u strastvenoj seksualnoj aferi zbog koje je cela ekipa sa snimanja morala satima da ih čeka. Opšte je poznato da je ona jednom prilikom na pitanje ko joj je bio najbolji partner u seksu, kao iz topa odgovorila da je to upravo Farel. To je kasnije razbesnelo njenog supruga Bred Pita.

FOTO: Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit u vreme ljubavi

Navodno je Bred saznao da Anđelina još gaji simpatije prema Farelu kada je slučajno čuo njen telefonski razgovor s bivšim suprugom, glumcem Bilijem Bobom Tortonom. Od tog momenta je sve krenulo nizbrdo.

- Anđa se tada poverila Biliju da je njen ljubavni život sa Bredom zahladneo i da joj nedostaje divlji, strastveni seks kakav je imala sa Kolinom. Ona je dodala da je Farelu slala seksi fotografije, ostavljala mu strastvene poruke na sekretarici i pisala seksualno eksplicitna pisma. Priznala je i kako se veoma zaljubila u njega i nadala se da će sa njim imati budućnost, što uključuje brak i decu, ali Kolin nije bio spreman na to. Navodno Bredu nije mogla da kaže da je on zapravo bio njen drugi izbor pošto ju je Kolin odbio - rekao je  za medije izvor blizak paru.

Džoni Dep je po svemu sudeći, sasvim suprotno od Farela i Pita ako je verovati pričama sa seta.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)