Zanimljivosti "OVO IZGLEDA KAO DA IMAJU NAPAD" Ne zna se ko je atraktivniji, ali hemije nema ni na mapi - popularni par na ulici šokirao intimnim scenama (VIDEO) 10:20
Zanimljivosti POLJUBAC IZ FILMA O SUPERMENU O KOJEM BRUJI CEO SVET: Oženjeni glumac se 4 sata ljubio sa udatom koleginicom, scena izbačena iz filma! 16:40
Ispovesti SA 30 GODINA SE PRVI PUT POLJUBILA, ostala je nevina sve do jednog trenutka: Ovo joj je promenilo život iz korena 13:01
Ispovesti IMAM 28 GODINA I NIKADA SE NISAM POLJUBILA: Svi muškarci koje sam upoznala, ne žele da mi urade jednu stvar 20:01
Foto dana Kim Kardašijan se ljubi sa glumcem Orlandom Blumom koji je sveže raskinuo sa njenom drugaricom Kejti Peri 10:18
Zanimljivosti DEVOJKA BREDA PITA PONIŽENA: Pojavila se u najsmelijem izdanju do sada, a o njegovom potezu svi pričaju (VIDEO) 09:40
Odrasli PAZITE S KIM SE LJUBITE, KADA ČUJETE ŠTA SE SVE PRENOSI ZA 10 SEKUNDI POLJUPCA, NEĆE VAM BITI DOBRO: Posledice su i psihičke 21:00
Ispovesti NAKON ŠTO SAM SE LJUBILA SA NEPOZNATIM MOMKOM, STIGLA MI JE ŠOK-DIJAGNOZA! Sada, moj dečko mora na operaciju, a ja sam na lečenju - ono što nam se desilo ne bih nikome poželela 12:07
Zanimljivosti POJAVILA SE MELANIJA - MEDIJI U TRANSU! Svi su zanemeli, od onoga šta je uradila Trampu prašina i dalje ne može da se slegne! (FOTO) 18:01
Brak i veze ČEKALA SAM 19 MESECI I TEK NA SVADBI PRVI PUT POLJUBILA DEČKA: Nisam ni sanjala šta će nam se dogoditi - zgrabila sam ga i odvukla u toalet! 12:15