Brak i veze LOPOV JE DEVOJCI PRIŠAO S LEĐA I OTEO JOJ TAŠNU: Ona se lavovski borila, a onda je usledio preokret kome se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO) 09:01
Ostali ljubimci SCENA KOJA TOPI SRCA! Lane ljubi bebu, a njena reakcija je neverovatna! (VIDEO) 12:00
Ispovesti POSLE ŽESTOKE SVAĐE SA DEČKOM UTEHU JE POTRAŽILA U ALKOHOLU: "Gorko sam se pokajala, molim boga da on ne sazna šta sam uradila!" 20:00
Ispovesti "PITAO SAM JE DA LI JOJ JE PROBLEM ŠTO IMAM 17 GODINA": Mladića je zavela starija devojka, a onda je morao da zatraži pomoć stručnog lica (FOTO) 19:59
Ostali ljubimci PAPAGAJI KOJI SU SVIMA RASTOPILI SRCE! Evo kako su se sporazumeli za jedan poljubac! (VIDEO) 14:00
Ispovesti RASKINULA JE SA VERENIKOM, ALI I DALJE ŽIVE U ISTOM STANU: "Zaljubila sam se u drugog muškarca i ne znam kako to da mu saopštim" 18:00
Brak i veze DA LI STE ČULI ZA METODU TROUGLA: Oni koji su je isprobali tvrde da deluje i da na ovaj način možete navesti bilo koga da se zaljubi u vas 14:00
Brak i veze URADILA JE NOVE USNE I ČEKALA MUŽA U KOLIMA: Kada je ušao u vozilo, zanemeo je od zaprepašćenja, ali je tek onda usledila urnebesna reakcija! (VIDEO) 15:30
Zanimljivosti ZANEMEĆETE KADA VIDITE SVE FRAJEVE OVE STARICE: Ušla je u 10. deceniju života i javno ocenila svoje bivše! (VIDEO) 17:30
Zanimljivosti KOGA TO LJUBI ŠPANSKA KRALJICA? Vremešna Sofija (84) uhvaćena u zoo-vrtu u nesvakidašnjem trenutku, svi mediji su brujali o ovome! (FOTO/VIDEO) 10:30