Zanimljivosti

Ovo su ćerke žene "zamrnute u vremenu"! Ona ima 73 i izgleda poput devojčice, a evo kakva je situacija s naslednicama! (FOTO)

Poznata dizajnerka proslavila je 73. rođendan, ali bi je mnogi pomešali sa ćerkama na fotografijama.

17.09.2022 16:00

Ovo su ćerke žene "zamrnute u vremenu"! Ona ima 73 i izgleda poput devojčice, a evo kakva je situacija s naslednicama! (FOTO)
Tanjug/AP

Pojedine žene imaju sreću da izgledaju dosta mlađe u odnosu na dame svojih godina. Upravo to je slučaj s jednom od najpoznatijih modnih kreatorki na svetu, Verom Vang. Ta dizajnerka ekskluzivne odeće i venčanica ima čak 73 godine, a mnogi koji je znaju tvrde da se i njima čini kao da je prestala da stari sa svega 23 godine, budući da izgleda maltene identično kao u to vreme.

- Moj mladolik izgled je rezultat genetike, zdrave ishrane i redovnih vežbi. Bila sam klizačica u SAD i plesačica u Balančin školi američkog baleta. To nekako ostaje deo vas - kratko je jednom prilikom otkrila tajnu svoje vitalnosti vremešna Vangova. 

Osim što voli da bude aktivna u teretani, Vera i dosta šeta, pije veliku količinu vode, a umesto večere, po sopstvenom priznanju, voli da popije čašu vodke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Vangova je karijeru započela davne 1970. godine. Bila je urednica Voga, a sledeća stanica joj je bila kompanija "Ralf Loren" gde se zadržala 2 godine da bi na kraju osnovala svoj brend venčanica. Oduvek je živela za modu, a onda je najeenom rešila da se okrene porodici

- Mislila sam da ću uvek biti jedna od onih fanatika koji žive, jedu i dišu modu, a onda se to promenilo - istakla je ona u jednom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vera je upoznala ljubav svog života i rešila da se, kada je napunila 40 godina, uda za Artura Bekera. Baš u to vreme je izašla iz Voga.

Vera je u 41. godini usvojila 2 ćerke, Ceciliju i Džozefinu. Devojčice su maltene čitavo detinjstvo provele u bekstejdžu modnih revija, a Vera ih je izuzetno retko prikazivala u javnosti. Bez obzira na svetski poznatu majku i modu koja ih je okruživala sa svih strana, devojke koje sada imaju 29 i 32 godine završile su fakultete van te industrije i rešile da se ne eskponiraju. Retko i spominju ko im je majka, pa to znaju samo njihovi bliski prijatelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Sumnjalo se da Vera krije ćerke od budnog oka fotoreportera, ali istina je da su one odlučile da se ne pojavljuju sa njom na Crvenim tepisima. Ipak, ponosnoj majci one su najveća modna inspiracija.

- Moda zahteva sveže ideje, uvek smo u trci za inovativnim idejama, a moje ćerke su moja glavna inspiracija - isticala je više puta Vangova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)